A câștigat „Chefi la cuțite” după ce a gătit pentru șefi de stat!

Câștigătorul din acest an al concursului „Chefi la cuțite” a gătit pentru mari personalități ale lumii: George W. Bush, Silvio Berlusconi, Angela Merkel, dar și pentru Regele Mihai, pentru care are o admirație deosebită. A câștigat premiul de 30.000 de euro, dar spune că cele mai mari realizări ale lui sunt soția și copilul său. El este Silviu Nedelea, din echipa albastră, condusă de chef Sorin Bontea.

Silviu a fost „furat” din echipa roșie, a lui Florin Dumitrescu, care îi oferise acestuia cuțitul de aur. Dar, câștigând niște bonus carduri, Sorin Bontea a avut posibilitatea de a schimba doi concurenți de-ai săi cu oricare concurenți din celelalte două echipe cu care se duela. I-a ales din cea a lui Florin Dumitrescu, pe care a decimat-o. Unul dintre cei doi ajunși în echipa sa a fost chiar Silviu Nedelea, care ulterior a și câștigat concursul. De altfel, Florin Dumitrescu s-a bucurat la fel de mult de succesul fostului său elev ca și Sorin Bontea.

Silviu Nedelea, în vârstă de 38 de ani, și-a făcut ucenicia la Casa Capșa, unde a lucrat vreme de peste 5 ani. El este un adept al bucătăriei asiatice. A și lucrat în Japonia o vreme. „Pentru mine, bucătăria înseamnă totul. I-am explicat și soției, știu sigur că s-a supărat foarte tare pe mine, dar bucătăria este numărul 1 pentru mine”, a declarat fericitul câștigător. Silviu e bucătar profesionist, iar frumoasa lui soție, Ana Maria, face aranjamente florale. Ei sunt căsătoriți de 7 ani.

Actualizare – Sursa indicată mai jos a aflat că un concurent din elevii lui chef Bontea va câștiga concursul și a presupus că e vorba de Silviu Nedelea, cel mai talentat bucătar din echipa albastră. De fapt, concursul a fost câștigat de Mihai Munteanu, alias Munti, singurul concurent al lui Sorin Bontea care a ajuns în finală. Sunt destui oameni nemulțumiți că n-a câștigat unul dintre finaliștii echipei galbene, condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Totuși, lucrurile erau previzibile, întrucât în finală a fost un efort de echipă. Cea galbenă a trebuit să se împartă în două, având doi concurenți ajunși în finală. Și apoi, echipa cea mai bună a fost cea albastră, condusă de Bontea, formată numai din bucătari profesioniști, pe când celelalte două conțineau mulți amatori. Deci era normal ca elevul lui Bontea să câștige. Felicitări, Munti!

Sursa: aici

Comments

comments

One Response

  1. Bogdan 30/01/2019

Leave a Reply

Read more:
Cadoul perfect îmbină utilul cu plăcutul

Prietena mea este pasionată de automobile. De altfel, şi-a luat carnetul de conducere din prima încercare, fără să deţină o...

O farmacie cu totul specială

Poate ai nevoie de-un sfat cu privire la alimentație sau ai rămas fără produse pentru protecţie solară şi vrei să...

Unde găsim capsule cafea din Italia?

Magazinul online Kafferoma.ro se prezintă pe piața românească cu anumite tipuri de capsule cafea care se mai găsesc doar în...

Close