Accesorii ideale care ne asigură mobilitatea

Trebuia să ajung în altă localitate, iar mașina mea e în service. Mecanicul spunea că nu găsește nu știu ce piesă. Îmi era imposibil să ajung rapid la destinație. După un drum cu trenul, ar fi urmat să merg pe jos încă vreo 10 km. Norocul meu e că am prieteni șoferi. Ștefan, un fost coleg de facultate, s-a oferit să mă ajute. Cu această ocazie, am aflat că există multe accesorii ideale care ne asigură mobilitatea.

I-am telefonat lui Ştefan, cu rugămintea de a mă ajuta să-mi rezolv problema:

– Fără mașină, n-am posibilitate de mișcare, Fănică!

– Nu te poți mișca, băiete? Credeam că anchilozezi peste câteva decenii…

– Eh, piciule, stai să ajungi la vârsta mea!

Ștefan era mai mic decât mine cu 3 luni, așa că, uneori, îi spuneam că-i doar un pici.

– Și rămâne să-ți dau mașina, sau să te duc eu până acolo și înapoi…

– Exact, Fănică. Am pleca mâine dis-de-dimineață spre Giurgiu și, până seara, am fi înapoi. Trebuie doar să iau niște acte. Vino și tu, ca să am cu cine vorbi pe drum! Oricum, eu plătesc benzina!

– Hm! Mai bine, te duc eu!

Ștefan a sosit la mine acasă la 7 dimineața. Era sâmbătă și amândoi eram în weekend.

– Când i-am zis prietenei mele că sâmbătă o să rămână singură, s-a cam bosumflat, dar auzind că-i vorba de tine, s-a liniștit. Ți-a transmis salutări.

– Mersi! Cred că te va bombarda cu telefoanele…

– Se poate! Bine că mi-ai amintit, să-mi scot telefonul la vedere. Uite, îl pun în suportul lui!

– Ce e șmecheria aia, Fănică?

Ștefan demară și-mi răspunse:

– Un suport telefon pentru auto, ce altceva aș fi montat pe grila de ventilație?

– Aha, poți răspunde imediat la telefon, cu o singură mână! Deșteaptă bâzdâganie…

– Ce, n-ai mai văzut așa ceva? Ți-am spus eu că ai îmbătrânit…

– Și cât ai dat pe chestia asta?

– Nu-i doar o chestie, ci un suport de telefon pentru auto cu încărcare wirewless QI Baseus Wireless Charger Gravity și m-a costat 139 de lei, redus de la 210 lei. L-am găsit la magazinul online Alfamobility.ro. Aici găsim accesorii de cea mai bună calitate pentru mașină, bicicletă, smartphone, tabletă… Toate sunt articole care ne asigură mobilitatea.

– Mda, de unde și titulatura. Până la urmă, fiind wirewless, prețul e explicabil.

– Prețul e chiar convenabil, coane! Gândește-te că pe acest iPhone 7 am dat aproape 3000 de lei!

– Mde, obrazul subțire… Și se potrivește orice telefon în suport?

– Bineînțeles! Dar trebuie să dispună de wireless. Este practic universal, pentru telefoane cu diagonala între 4 și 6,5 inci. Acest suport e ideal ca să urmăresc instrucțiunile primite de la programele de navigare. E o variantă simplă, elegantă și ușor de adaptat la orice model de autovehicul. Ancorarea e fermă și stabilă.

– Deci putem rula fără giji și prin hârtoape…

– Păi de-asta ai mașina pe butuci, omule! Dar e adevărat, telefonul e în siguranță. Suportul este confecționat din materiale de calitate premium și permite rotirea completă a telefonului, ușurând și încărcarea lui în timp ce șofez. Ah, chiar trebuie să-l încarc!

Spre surprinderea mea, Ștefan scoase din buzunarul portierei un încărcător cum nu mai văzusem. Ștefan grăi, sfătos:

– La alfamobility găsim incarcatoare auto pentru telefon si tableta. Uite, casca Bluetooth și încărcător auto 2 în 1 Baseus e un accesoriu premium smart practic și util. Nu mai trebuie să încarc casca, ea încărcându-se automat în mașină.

– Deșteaptă inovație, dar ce mai face?

– Casca smart permite să răspund la apel prin ridicarea ei din locaș și finalizarea apelului prin așezarea sa la loc. Casca se fixează magnetic în locaș. Corpul încărcătorului e îmbrăcat în aliaj de aluminiu și inox. Pe corp se găsește și o ieșire USB pentru a introduce orice cablu USB și a încărca orice dispozitiv în același timp. E un produs universal compatibil (Apple, Samsung, HTC etc.).

– Cum e posibil, Fănică?

– Încărcarea e făcută prin sistemul smart de protecție la fluctuații ale curentului. Raza de acțiune pentru Bluetooth e de 3 metri, iar o convorbire poate dura și 3 ore! Are o baterie de 40 mAh.

– Mda, jucăriile astea sunt mai inteligente decât noi doi! Mi-aș cumpăra și eu, dar telefonul meu e mai vechi și mai bătut în cap, iar încarcătorul are fir…

– Nu-i problemă, găsești ce vrei la Alfamobility! Procesul de comandă e standard, iar plata se face fie prin ramburs la curier, fie prin card bancar. În luna aste, indiferent ce și cât comanzi, livrarea e gratuită. La livrarea coletului, acesta poate fi verificat. Eventualul retur îl poți face în 30 de zile de la data primirii coletului.

– Iată o firmă care știe să-și atragă clienții.

– Să știi tu! Oferta de produse e actualizată mereu cu cele mai noi produse. Putem să plasăm o cerere pentru accesoriul dorit, prin intermediul butonului de pe home-page (Sugerează un produs nou). Personal, am fost cucerit de faptul că e primul magazin vizitat în care sunt invitat să spun ceea ce doresc să găsesc, în afara ofertei. De aceea am devenit client permanent.

– Fănică, m-ai luat cu mobilitatea și am impresia că ne-am rătăcit. Ăsta nu-i drumul spre Giurgiu…

– Ne descurcăm noi, doar suntem mobili!

Comments

comments

Leave a Reply

Read previous post:
Sfaturi pentru a alege un troler de școală pentru copilul tău

Aproape că a venit momentul primului clopoțel, iar pentru părinți timpul începe să se comprime din ce în ce mai...

Close