Acesta e anul pantofilor sport si sport-casual!

Trebuie să profităm de noile tendințe în materie de modă și de încălțăminte, direcții care ne permit să purtăm ținute sport și casual-sport. Este o modă care a cucerit strada, a suferit numeroase interpretări și se bucură în continuare de combinații diverse, mai mult sau mai puțin îndrăznețe, din partea fashionistelor din întreaga lume. Autoritățile în materie de încălțăminte au decretat deja că acesta este anul pantofilor sport și sport-casual.

Popularizate de cele mai în vogă actrițe de la Hollywood, modelele de pantofi inspirate din stilul sportiv aduc ceva din velocitatea participanților la maraton, puțin din stilul de papuci tip biker, flexibilitatea adidașilor purtați pe terenul de tenis. Însă, elementul-cheie distinctiv este acea notă de unicitate, alăturările de materiale cu texturi variate, șireturile șic care accesorizează modelele de damă, într-un cuvânt, design-ul special.

Personal, m-a atras colecția de încălțăminte pentru dame și bărbați lansată la începutul acestui sezon de Alessandro Biaggio. Creațiile sale sunt extrem de versatile, putând fi integrate cu succes mai multor ținute în stil casual-sport. Sezonul aceasta aveți toate șansele să fiți remarcați, pentru că indiferent cât de simplă și lejeră este vestimentația, o pereche de pantofi având semnătura acestui designer, poate da un look cool.

Pentru femei, recomand perechile de pantofi sport-casual pe auriu sau pe argintiu, prevăzuți cu șireturi tip fundă. Acest mic detaliu va transmite un aer feminin, șic. Ideea este că puteți îmbrăca atât fustițe mini, din jeans, pantaloni scurti sau blugi skinny tăiați și o cămașă sau tricou simple, cu carouri etc., fără a mai pierde mult timp în oglindă.

Și bărbații se vor îndrăgosti de noile perechi de pantofi sport. Aceștia sunt fabricați din piele naturală de calitate superioară, iar pentru talpă s-a folosit material din cauciuc importat din Italia, cu rol în crearea aderenței pe timp de ploaie și reducerea alunecării în timpul mersului. Cei care doresc să evadeze din rutina unei cromatici neutre, pot opta pentru modele de pantofi sport pe roșu, accesorizate cu fermoar pe lateral, pentru un plus de dinamism. Creațiile designerului de încălțăminte Alessandro Biaggio aduc un suflu nou în moda străzii, așa că merită să dați o raită în magazine și să vă înnoiți garderoba în acest sezon.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Minciuni spuse de bărbaţi femeilor

În nişte articole anterioare am vorbit despre rolul benefic al minciunilor în dezvoltarea societăţii, dar am arătat şi ce mici...

Vorbe de spirit despre fericire

Din când în când vă voi prezenta lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat...

Ne costă 500 de lei doar alimentele de Paști!

Conform unor calcule care au ținut cont, între altele, de prețul produselor alimentare și de salariul mediu, în acest an...

Close