Ascar, cea mai bună opțiune de rent-a-car

Dacă ar fi să ne gândim la marile metropole ale lumii, Bucureștiul nu ar fi un oraș prea întins, însă, pentru România este, fără îndoială, cel mai mare și destul de aglomerat. Iar transportul este uneori foarte dificil de efectuat, dintr-o parte a orașului în alta: minute în sir petrecute la semafor, străduțe înguste și aglomerate, ambuteiaje. Și atunci ne întrebăm care e cea mai bună opțiune locală de rent-a-car.

Cu toate acestea, când este nevoie să ajungem undeva, trebuie să facem tot posibilul să fim punctuali, să înfruntăm aglomerația și stresul din trafic. Pentru un șofer cu experiență, poate, n-ar fi mare lucru, dar pentru o persoană care nu conduce constat o mașină, se poate dovedi destul de dificil. Și dacă totuși se decide să facă acest lucru, ar fi o idee bună să apeleze la serviciul de inchirieri auto Ascar, dacă n-are la dispoziție o mașină. De ce la Ascar? s-ar putea intreba unii. Ei bine, pentru că este cea mai bună firmă de profil din București, deci cea mai bună opțiune. Și acesta este doar primul argument pentru care opinez că această firmă e cea mai bună opțiune.

Toate mașinile din cadrul acestei firme sunt de calitate, fiind în stare perfectă de funcționare, curate, asigurate și modificare astfel încât să le ofere clienților cea mai bună experiență în timpul șofatului. Așa că toate mașinile de închiriat sunt verificate sub orice aspect, după încheierea perioadei de închiriere, astfel încât următorul client care va folosi mașina s-o primească în aceleași bune condiții ca și precedentul.

Gama de autoturisme de care dispune firma Ascar e complexă. Găsim aici și mașini de mici dimensiuni, potrivite pentru oraș, dar și masini de familie, și de teren, perfecte pentru o ieșire în afara orașului sau pentru a merge într-o excursie. Iar în ceea ce privește prețurile, acestea sunt foarte accesibile, pe măsura calității mașinilor oferite. Pe site-ul firmei, clienții pot vizualiza mașinile disponibile, prețurile și detaliile importante pentru fiecare în parte. Tot aici pot afla prețul total pe o anumită perioadă de timp și condițiile de închiriere a unei mașini, astfel că își pot face o idee despre ce este necesar pentru închirieri viitoare.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Pentru fetele din blogosferă!

Spre deosebire de femei, cei mai mulţi bărbaţi dăruiesc mai degrabă flori de culoare roşie. De la mine, pentru fetele...

Recomandările săptămânii

M-am hotărât să înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, intitulată, cel puţin momentan, „Recomandările săptămânii”, din lipsă de originalitate, în care...

Ce aşteaptă femeile de la bărbaţi?

Un studiu efectuat în al doilea semestru al anului trecut, pe un număr de 5.500 de femei având vârsta cuprinsă...

Close