Baza de date cu firme din Romania – accentul cade pe promovare

O lista cu toate firmele din Romania este o sursa de informatie vitala pentru companiile si antreprenorii in cautare de potentiali clienti, intrucat fara prea multe cautari si accesari, acestia pot contura profilul celor care ar trebui sa le cunoasca produsele si serviciile.

Baza de date care contine companiile care isi desfasoara activitatea pe teritoriul tarii vine la pachet cu o serie de beneficii, cum ar fi acuratetea datelor de peste 90%, posibilitatea de testare gratuita, actualizarea continua, calitatea si rapiditatea in accesare, formatarea editabila pentru ulterioare procesari.

Lista firmelor din Romania sta la dispozitia oricarui furnizor de produse si servicii care se afla la inceput de drum in afaceri, dar si pentru cel cu experienta care isi doreste sa castige mai multi clienti.

Avand la dispozitie o lista bine structurata, diverse informatii despre firme vor putea fi accesate cu usurinta si utilizate mai departe in campanii de promovare si publicitate realizate pe email, la telefon, fax sau prin SMS. Dumneavoastra veti detine, astfel, detalii cu privire la datele de contact ale unei societati, reprezentanti, sediul si titulatura firmei etc.

Personalizarea bazei de date cu firme in functie de nevoi

Marele avantaj al bazei de date furnizate de catre cei de la marketingbiz consta in faptul ca intregul material solicitat este editabil, in format MS Excel sau Acces. Acest lucru va va permite sa efectuati cautari cat mai eficiente in vederea conturarii profilului de client cautat.

Un alt aspect deloc de neglijat al acestei liste face trimitere la faptul ca orice prelucrare de date pornind de la aceasta baza se va face extrem de simplu, fara sa fie nevoie de un efort suplimentar. Asta va va ajuta sa reduceti din timpul destinat cautarilor si sa treceti la organizarea ca la carte a campaniilor de marketing.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Vorbe de spirit despre geniu

Din când în când vă înfăţişez lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat motto-uri,...

Ia 12 Plante minune!

Într-o dimineaţă m-am sculat mahmur. Visasem că eram în tramvaiul 12. S-a oprit brusc în staţie şi atunci m-am trezit....

Cine riscă să investească în afacerea altuia?

Există destui tineri cu ambiții mari și cu idei sclipitoare, dar care n-au capitalul necesar pentru a pune pe picioare...

Close