Bijuterii de calitate la prețuri mici în fiecare zi

Există un magazin online de bijuterii din argint, bijuterii cu pietre semipretioase, bijuterii fantezie, bijuterii placate cu aur și ceasuri. Periodic, există oferte sau reduceri de preț. Unele dintre ele sunt publice, altele sunt destinate numai vechilor clienți și abonaților la newsletterul magazinului. Acolo toate produsele au preţuri mici în fiecare zi, iar în weekend se oferă super oferte la bijuterii și ceasuri.

Acest lucru este posibl fiindcă magazinul este importator direct al tuturor produselor, elimininându-se intermediarii. Colaborează direct cu 14 furnizori serioși, de marcă, din Anglia, Brazilia, Elveția, India, Italia, Polonia, Taiwan, Thailanda și Turcia.

Există un cod voucher, care ne poate oferi mai multe tipuri de reducere: una procentuală din valoarea comenzii, o reducere fixă din valoarea comenzii, transport gratuit etc. Codurile voucher sunt oferite numai abonaților la newsletter-ul magazinului și altor grupuri de clienți apreciați.

Magazinul pune mare preț pe fidelitate, dorind să păstreze calitatea de lider în piața importului și distribuției de ceasuri și bijuterii, conform clasificării din Topul Național al firmelor private pe anul 2008.

Aici se oferă sute de bijuterii grupate în funcție de bugetul alocat de fiecare cumpărător. Mai precis, la acest magazin se găsesc bijuterii din argint, bijuterii handmade, bijuterii placate cu aur, bijuterii outlet (cu prilejul lichidărilor de stoc), bijuterii zodiacale și ceasuri de damă și bărbătești.

Personal mi-au atras atenția mai multe bijuterii, dintre care vă prezint doar două și vi le recomand și vouă.

Brațară handmade, placată cu aur de 24 carate. Pietre: sticlă de Murano. Lungime: 20-24,5 cm, lățime: 3,5 cm. Reducere de preț 5%. De la prețul de listă de 108 lei, se ajunge la prețul fulger de 102,6 lei, economisind 5,4 lei. Brățara are o frumusețe eclatantă și dovedește un bun-gust remarcabil. I se potrivește perfect unei femei care dorește să iasă în evidență în societate.

Plusvaloarea bijuteriilor handmade e dată de faptul că înglobează nu numai o artă de bun-gust de netăgăduit, ci și multă și migăloasă muncă manuală, care nu întotdeauna este plătită la justa sa valoare. Luând în considerare toate aceste lucruri, prețul bijuteriei este extrem de mic.

Aurul este unul dintre cele mai scumpe metale, iar cel mai prețios este cel de 24 de carate.

În laguna venețiană, la 2 km de coastă, se află Insula Murano. Sticla de Murano se făcea după rețete secrete. Atunci când un om de rând reușea să devină meșter sticlar, era înnobilat și înscris în Cartea de aur a insulei. Sticlarii erau bine văzuți în societate, însă erau urmăriți permanent de poliția venețiană și supuși unei legi stricte, care interzicea părăsirea insulei. Una dintre prevederi suna astfel:

„Dacă vreun lucrător sau meșter sticlar va înstrăina arta sa din Veneția în dauna republicii, i se va trimite ordin să se întoarcă în țară. Dacă nu se va supune acestui ordin, vor fi aruncate în închisoare persoanele lui cele mai apropiate… Dacă nu va abandona totuși hotărârea de a rămâne în străinătate, se va trimite după el o persoană însărcinată cu misiunea de a-l ucide”.

Set argint 925, rodiat, cu design italian format din inel, cercei și pandantiv. Pietre: zirconia. Greutate: 17,4 g. Lungime – inel: 1,4 cm, cercei: 3 cm, pandantiv: 2,4 cm. Preț listă: 409 lei, preț fulger: 347,65 lei, economisind 61,35 lei (reducere de 15%). Setul are o frumusețe calmă și o eleganță rafinată. Este ideal pentru femeile cu o mare siguranță de sine și cu un autorespect ridicat, potrivindu-se la numeroase ținute.

Argintul este un metal prețios care, spre deosebire de aur, este foarte rar găsit în stare naturală. Argintul a fost rafinat printr-un proces inventat de haldeeni în jurul anului 2500 î.Hr și descris în Biblie. Este metalul care posedă cea mai bună conductivitate electrică şi termică.

Argintul pur (puritate 99,9%) este prea moale pentru a putea fi folosit la producerea de bijuterii sau alte obiecte. Pentru a-i crește rezistența, se aliază cu alte materiale. Cel mai cunoscut și uzitat aliaj se numește argint 92.5 (argint 925). Acesta este un amestec obținut din 92,5% argint și 7,5% cupru, fiind denumit și argint Sterling.

Zirconia (ZrO2) este un mineral obținut pe cale sintetică folosit ca piatră prețioasă, o imitație de diamant de bună calitate. Rodiul este un metal rar alb-argintiu din familia platinei. Subliniez faptul că este mai scump decât aurul.

Magazinul online oferă gratuit cutii elegante pentru cadouri. Produsele cumpărate se pot returna în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea lor. Livrarea se face pe teritoriul Romaniei și e gratuită pentru comenzile peste 120 de lei. Pentru comenzile mai mici de 120 de lei, livrarea costă 15 lei prin curier rapid. Spor la cumpărături!

Comments

comments

2 Comments

  1. Nice 25/10/2015
    • Javra 25/10/2015

Leave a Reply

Read previous post:
Cum o fi să n-avem grija zilei de mâine?

Eduard e preocupat de cazurile sociale grave, de copiii abandonați, de oamenii străzii. Cu siguranță, un astfel de om își...

Close