Blugi ieftini

BLUGI-FATA---ALBASTRU-A00019474-01-AB2_1(1)Blugii au fost şi continuă să fie un accesoriu vestimentar întotdeauna la modă, indiferent de culoare sau croi. Magazinul Preturi Pentru Tine oferă o gamă largă în domeniul blugilor, fie scurţi sau lungi, pentru femei sau pentru bărbaţi. Preţurile încep de la 24 de lei şi mărimile sunt între numerele 25 şi 50.

Pentru dame modelele sunt diverse, blugii scurţi sunt fie ornaţi cu pietricele, fie clasici sau prespălaţi, în ton cu moda, pe placul tuturor. De asemenea, blugii lungi au tendinţe în trend, astfel încât să mulţumească şi clienţii tineri, care rămân mereu fanii jeanşilor. În special pentru că sunt blugi ieftini. Culorile disponibile sunt de la albastru deschis la albastru închis şi negru.

Pentru o ţinută casual sau mai sport, magazinul potrivit pentru buzunarul dvs. este Preturi Pentru Tine (PPT). Cu siguranţă, nu veţi da greş făcând această alegere.

Nici blugii pentru bărbaţi nu sunt mai prejos, astfel încât domnii pot alege între blugii trei sferturi sau cei lungi, modelele clasice sau cei raiaţi. Preţurile încep de la suma de 29 de lei.

Magazinul PPT nu face diferenţă de mărimi, astfel că persoanele care îşi găsesc mai greu o mărime mai mare de exemplu, pot găsi aici ceea ce îşi doresc şi la un preţ modest.

Articolele de îmbrăcăminte de la PPT încearcă să mulţumească cerinţele fiecărui client şi posibilităţile fiecărui buzunar, deci nu ezitaţi să vă achiziţionaţi hainele în care să vă simţiţi bine. O puteţi face şi online, pe adresa ppt.ro, unde aveţi la dispoziţie toate articolele vestimentare pe care magazinul le deţine şi pe care vi le pune la dispoziţie, sau mergând personal la unul din magazinele din oraşul dvs., de luni până sâmbătă între orele 8:00 şi 17:00 şi duminică de la 8:00 la 14:00.

Comments

comments

4 Comments

  1. Daniel 21/06/2015
    • Javra 21/06/2015
  2. Nice 21/06/2015
    • Javra 21/06/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Vorbe de spirit despre politică

Din când în când vă voi prezenta lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat...

Nu toate vizitele sunt făcute din curtoazie

Petre, care mi-e prieten de peste 20 de ani, m-a vizitat zilele trecute. Lucra la o companie și trebuia să găsească piese...

Despre misterele creierului uman

Creierul este „aparatul" cel mai complex al corpului omenesc, mai performant decât cel mai tare computer din lume. Partea stângă...

Close