Cadoul ideal îl poți găsi doar la Ceasmania!

Tinere  domn, ai o iubită care e fashionistă? (Hm, dar care fată nu e?) Și esti cumva în pană de idei pentru că nu știi ce cadou să-i cumperi de ziua ei? Ei bine, te-ai gândit cumva sa-i iei un ceas? Ah, zici că n-ai  idee de unde? Păi, dacă ești bucureștean, e simplu: te duci frumos în Piața Unirii, treci pe lângă Dealul Patriarhiei și te oprești la primul bloc de pe Bulevardul Regina Maria. Acolo vei găsi un magazin cum nu e  altul, numit Ceasmania.

Acolo vei putea admira  mii de modele ceasuri de tot felul (ba chiar și diverse accesorii pentru acestea – curele şi nu numai). Și toate „de firma”: ceasuri dama, ceasuri barbati, ceasuri pentru copii si chiar ceasuri unisex. Toate sunt originale, au un design elegant și sunt rezistente la apă, la șocuri și la oxidare! Și, în plus, aici se pot găsi și bijuterii, și tot felul de accesorii pentru acestea.

Merită să bați drumul până acolo, pentru că orice bijuterie și orice ceas achizitionate de la Ceasmania este un cadou prețios (pentru că toate sunt foarte frumoase, chiar și cele foarte ieftine) care va avea întotdeauna și valoare sentimentală, mai ales atunci când e dăruit din inimă. Cum, nu poți să te hotărăști? Ei bine, ce-ar fi să încerci, de pildă, brandul Guess?

Dincolo de  faptul că întreaga gamă de ceasuri Guess este fabricată de compania Sequel, care este parte a grupului olandez Timex, unul dintre cei mai prestigiosi producători de ceasuri barbatesti și de damă de pe glob, nu există în întreaga lume un brand mai „glamorous” decât acest brand american, care a început cu creația de modă și a ajuns să le ofere fanilor săi, pe lângă articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, parfumuri și accesorii de lux, inclusiv ceasuri. Oricine știe, pentru o fahionistă, un ceas Guess poate fi un adevărat răsfăț!

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
La Fidelityshop găseşti parfumul iubirilor trecute

Cum Crăciunul bate la uşă, voiam să-i dăruiesc prietenei mele, Alice, un cadou mai deosebit. Soră-mea e cea mai bună...

Ce n-a văzut Parisul: protest împotriva încălzirii globale!

4.500 de persoane, potrivit poliţiei, 10.000, conform organizatorilor, au format duminică un lanţ uman la Paris, pentru a denunţa "starea...

Facebook a dezbrăcat mai multe femei decât orice bărbat!

Zilnic vin pe blogul meu indivizi cu mii de probleme existenţiale. Unul vrea bărbaţi pentru sex cu nevastă-sa, un elev...

Close