Campania PCMadd ne trimite gratis la UNTOLD 2018!

La ediția de anul trecut a festivalului Untold au fost peste 330.000 de spectatori, iar anul acesta numărul acestora va fi și mai mare. Sigur, în astfel de condiții, e foarte dificil să avem acces la acest eveniment muzical excepțional. Cu atât mai valoroasă este oferta specială Madd UNTOLD 2018, valabilă în perioada 11 iunie–31 iulie 2018. Campania PCMadd ne trimite gratis la UNTOLD 2018!

Beneficiază de Oferta specială Madd UNTOLD 2018 (OMU) persoanele fizice cu cetățenie română și vârsta de minim 18 ani sau orice persoană juridică, ce achiziționează în perioada 11.06.2018–31.07.2018 produse în valoare de minim 10.000 lei fără TVA din magazinele Madd Electronics Group.

Persoanele fizice sau juridice care achiziționează produse de minim 10.000 lei fără TVA primesc o bucată „4 DAY PASS” pentru festivalul Untold 2018 desfășurat în perioada 2-5 august 2018 în Cluj-Napoca. În cazul în care cumpără produse de minim 15.000 lei fără TVA, primesc două bucăți  „4 DAY PASS” pentru acest festival.

La Untold 2018 vor participa, printre alții, The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, Oliver Heldens, Steve Aoki, Loco Dice, Nina Kraviz, Solomun, Andy C, Dub FX, Flux Pavilion, Modestep, Noisia, Pendulum, Wilkinson.

De reamintit că anul trecut, la acest festival, Armin van Buuren, supranumit „regele răsăritului din Transilvania”, a concertat mai bine 5 ore. DJ-ul şi producătorul norvegian Kygo, pentru prima dată la Untold, a primit pentru piesele „Firestone” şi „Stole the show” discuri de aur şi platină în 16 ţări, devenind artistul care a atins cel mai repede un miliard de ascultări pe Spotify.

Unii dintre cei mai renumiţi DJ ai lumii au afirmat la unison că festivalul Untold este pentru ei cel mai aşteptat eveniment al anului. Putem fi și noi chiar în mijlocul acțiunii, participând la acest concurs Untold.

Trebuie spus că în magazinul online Madd Electronics găsim calculatoare refurbished și alte produse IT de calitate cu 50% mai ieftine decât pentru produsele noi afișate online în România. Cu peste 14 ani de existență pe piața IT din România, firma este Dell Registered Partner și furnizează soluții hardware de la un brand de calitate, la prețuri scăzute. Are cele mai bune oferte pentru: calculatoare sh, refurbished, noi, sisteme pc, componente pc, rețelistică, service pc performant, laptop-uri Dell, HP, Fujitsu, monitoare lcd & led și imprimante.

Prin cumpărarea unui produs refurbished, achiziționăm un produs la 30-80% din valoarea lui de nou. Madd Electronics comercializează clasa business la produsele refurbished DELL și HP, care sunt produse de calitate, durabile și cu componente compatibile între ele. Majoritatea sunt silențioase și sursa e dimensionată perfect, pentru un consum de curent minim.

La fiecare calculator PC sau laptop second-hand cumpărat, putem achiziționa și o licență Genuine Microsoft Windows Home Edition sau Profesional la un preț accesibil. Cu licența, vom primi Software Windows preinstalat și activat, COA originală Microsoft. La comenzile online se asigură coletul gratuit.

Magazinul Madd Electronics acordă din data de 1 septembrie 2018 garanție de 2 ani pentru orice produs achiziționat împreună cu licența Microsoft Windows. De aici se și pot închiria calculatoare, proiectoare și laptopuri, cu doar 4 euro/zi.

Produsele comercializate de Madd Electronics sunt în proporție de 90% produse IT de brand achiziționate din SUA sau Europa, la expirarea unui leasing, suprastocuri sau când o companie își schimba întregul parc de PC-uri.

Succes la concurs!

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Moș Crăciun ne va aduce lumină!

Se știe că decembrie este luna cadourilor, mai ales pentru faptul că în cele 31 de zile ale sale, sărbătorim...

Cum face bani pentru facturi?

Varul meu, Costel, a ramas fara loc de munca. N-am inteles bine ce s-a intamplat, daca a plecat fiindca nu...

De-a râsul-plânsul

Bine v-am regăsit! Ultima săptămână mi s-a părut că-i tare lungă. O fi mai greu fără Ponta în ţară?! Cică...

Close