Cantarul, o ustensila de nelipsit

Aveti dureri de cap atunci cand trebuie sa cantariti ceva? Va doare capul ca nu gasiti un cantar profesional cu care sa cantaresti tot ce-ti trece prin mana. Spre exemplu, un prieten de-al meu mi-a spus ca, daca vreau, pot sa-mi cumpar un cantar ca al lui. Prima data l-am luat in deradere. Am crezut ca glumeste spunand ca el n-a avut niciodata vreo problema cu aparatul lui de cantarit. Ca sa ma conving, am fost la el acasa ca sa-l vad.

Cu un afisaj LED rosu de 30 mm, care este vizibil și de la 15 metri, si cu o carcasa de aluminiu vopsita in camp electrostatic, cantarul arata impecabil. Am mai aflat ca are si un acumulator de 6 V cu care iti faci treaba. Si, tot atunci, am aflat ca are un timp de operare intre 50 si 100 de ore. Mi s-a parut tare interesant acest lucru, pentru ca nu toate cantarele au aceste caracteristici. Si m-a convins si pe mine, astlfel incat o sa dau si eu o comanda pentru un astfel de cantar.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Fără stres și fără boli

De când m-am născut pot spune că răceala și gripa s-au ținut scai de mine. Nu știu de ce răceam...

Despre unele articole nehotărâte

O prietenă mi-a trimis pe e-mail viziunea unui bărbat despre unele articole nehotărâte, după cum urmează: Stau şi mă gândesc:...

Vorbe de spirit despre bani

Din când în când vă voi prezenta lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat...

Close