Cantarul, o ustensila de nelipsit

Aveti dureri de cap atunci cand trebuie sa cantariti ceva? Va doare capul ca nu gasiti un cantar profesional cu care sa cantaresti tot ce-ti trece prin mana. Spre exemplu, un prieten de-al meu mi-a spus ca, daca vreau, pot sa-mi cumpar un cantar ca al lui. Prima data l-am luat in deradere. Am crezut ca glumeste spunand ca el n-a avut niciodata vreo problema cu aparatul lui de cantarit. Ca sa ma conving, am fost la el acasa ca sa-l vad.

Cu un afisaj LED rosu de 30 mm, care este vizibil și de la 15 metri, si cu o carcasa de aluminiu vopsita in camp electrostatic, cantarul arata impecabil. Am mai aflat ca are si un acumulator de 6 V cu care iti faci treaba. Si, tot atunci, am aflat ca are un timp de operare intre 50 si 100 de ore. Mi s-a parut tare interesant acest lucru, pentru ca nu toate cantarele au aceste caracteristici. Si m-a convins si pe mine, astlfel incat o sa dau si eu o comanda pentru un astfel de cantar.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Lui Moş Crăciun i-au scris 8 milioane de copii!

Pe adresa “Moş Crăciun, Polul Nord” au ajuns, până acum, circa 8 milioane de scrisori, expediate din toată lumea. Această...

Lucruri surprinzătoare despre pornografie

Cu toate că beneficiază de o industrie în care se învârt peste 50 de miliarde de dolari anual, încă mai...

Vorbe de spirit despre gândire

Din când în când vă voi prezenta lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat...

Close