Casele de vis sunt noile apartamente din Sebes

Orice oras are nevoie nu doar de blocuri de locuinte, ci si de spatii verzi, de grădinite, de locuri de joaca pentru cei mici, de magazine și spatii comerciale, de tot felul de lucruri care formeaza impreuna un proiect urbanistic serios. Ei bine, pentru multi dintre noi, casele de vis sunt noile apartamente din orasul Sebes. San Casa a transpus în realitate locuintele din vis.

Apartamentele cu doua camere sunt confortabile, fiind proiectate astfel incat sa ne asigure intregul spatiu de care avem nevoie. Compartimentarea spatiului ofera un echilibru perfect, plecand de la holul de acces, continuand cu baia ergonomica, si pana la diversele incaperi, precum livingul spatios, bucataria primitoare și dormitorul care ofera un plus de intimitate.

Astfel de apartamente au loc destul, avand intre 56 si 81 mp utili pe care sa-i mobilam. Compartimentarile inteligente, conform noilor tendinte ale habitatului in astfel de apartamente, ofera un mediu nou, curat, aerisit, bine organizat, cu zone clar delimitate pentru confort si cu o structura astfel aleasa incat intretinearea locuintei sa coste minimum posibil.

Modelul inovativ al apartamentelor cu doua camere combina facilitatile oferite vietii moderne cu arhitectura care respectă simetria. Acestea includ unul sau doua balcoane si au o compartimentare care sa permita personalizarea locuintei. Balcoanele spatioase ofera posibilitatea amenajarii unui loc ce poate reprezenta o oaza de liniste, locul de luat cina, sau zona de relaxare binemeritata dupa o zi grea.

Apartamentele cu două camere penthouse situate la ultimul etaj beneficiaza de terase private de 17 mp si respectiv 24 mp, cu usile largi, pentru a conferi o luminozitate cat mai mare.

Un apartament cu două camere – etaj retras cuprinde: hol – 8,04 mp, living – 18,53 mp, bucatarie – 11,63 mp, dormitor – 12 mp, baie – 4,47 mp, terasa – 16,48 mp, suprafata utila totala – 71,18 mp.

Dar, desigur, casa noastra poate fi si un apartament cu 3 camere complet finisat, intr-un ansamblu rezidential modern din Sebes. Îmi place faptul că toate apartamentele cu 3 camere au cate două bai spatioase, complet utilate.

Apartamentele de 3 camere reprezinta varianta ideala pentru familiile care doresc un spatiu mare. Acestea ofera spatii largi, luminoase si au compartimentarea eficienta, balcoane si terase mari.
Finisajele de lux și rafinamentul lor fac din apartamentele Atmosphere Residence locuinte din categoria premium. Un astfel de apartament ofera 3 camere decomandate spatioase (două dormitoare mari și un living larg) o bucatarie open space, doua bai complet utilate, balcon și loc de parcare.

Apartamentele sunt amenajate conform unui proiect de design interior in stil modernist, minimalist, cu ambianta eleganta si intima, detalii si finisaje de cea mai buna calitate, compartimentare pentru maximum de eficienta in utilizare si de deschidere a spatiului.

Pentru cumparator, exista posibilitatea adaptarii proiectului de design la propriile sale nevoi (ceea ce intra partial sau total in pretul apartamentului). In plus, apartamentele penthouse de la ultimul nivel au fost concepute cu terase private extinse, cu suprafete de 40-47 m².

Acolo am avea o suprafata mare in care ne-am putea amenaja locuinta comoda si primitoare. Apartamentul cu 3 camere cu terasa – etaj retras cuprinde: hol – 16.32 mp, living – 19,98 mp, bucatarie – 10,32 mp, dormitoare – 15,16 mp și 18,48 mp, bău – 5,43 mp și 5,22 mp, terasa – 46,80 mp, suprafata utila totala – 137,71 mp.

Comments

comments

4 Comments

  1. Raluca 21/11/2017
  2. Roxana 22/11/2017

Leave a Reply

Read more:
Perle culese din procesele verbale ale poliţiei

După ce v-am prezentat câteva din perlele elevilor, dar şi pe cele ale dascălilor acestora, parcă şi mai frumoase, mi-am...

Cum e sa fii tata erou

Am un prieten, Petre, care are trei copii. Pe vremea lui Ceasca, femeile care nasteau multi copii erau declarate mame...

Cei mai simpatici câini din lume

Ei, aţi fost cuminţi, v-a adus Moşul ceva bun? Spuneţi drept, cine a primit o nuieluşă? Aveţi grijă cum vă...

Close