Ce consideră bărbații atrăgător la femei

În mod normal, bărbații admiră multe lucruri legate de femei. Bineînțeles, gusturile diferă de la un mascul la altul, cu toate acestea, au fost identificate niște şabloane în ceea ce privește cele mai sexy lucruri despre dame care îi înfierbântă pe bărbaţi. Astăzi vă prezint o listă cu cele mai atractive lucruri despre femei care le plac bărbaţilor, nu neapărat într-o ordine anume. Numai unele sunt de ordin fizic, dar cu acestea încep.

Picioarele – Toată lumea știe că există bărbaţi pe care îi atrag mai cu seamă silueta femeilor, sau posteriorul lor. Mai sunt însă și masculi care preferă picioarele femeilor. Unii sunt și mai selectivi, preferând doar gleznele fine sau numai tălpile damelor.

Sânii – Singurii bărbați care pot rezista unor sâni frumoși care se întrevăd doar atât cât să le stârnească curiozitatea, cu siguranță, sunt homosexuali împătimiți.

Posteriorul mare – Aceasta este o altă particularitate a femeilor sexy.

Spatele descoperit – Și acesta atrage mereu privirile pofticioase ale bărbaţilor.

Gâtul lung – Desigur, și acesta este o parte a corpului feminin privit cu admirație de masculi, fiindcă amintește de fragilitatea femeii.

Mirosul plăcut – Da, mulți știm că atracţia poate începe cu mirosul. Cine n-a aflat acest luru, să citească despre feromoni și vor înțelege rolul esențial jucat de mirosul personal.

Inteligența – Am mai spus acest lucru: pe mulți bărbați îi atrage mai cu seamă intelectul damei, nu decolteul ei. În afară de sex, ce ai mai putea face cu o femeie cu un IQ mic? Nu vă mirați, rolul unei femei nu se reduce la atât, iar asta o știe și un misogin.

Încrederea în propriile forţe – Poate părea surpinzător, însă femeile cu respect față de sine au un farmec special în ochii masculilor, deși acestora le plac, în general, doamnele care sunt (sau par) neajutorate.

Spiritul de aventură – Bărbaţilor li se par atractive femeile întotdeauna gata să încerce lucruri noi, inclusiv în așternut.

Fericirea – Da, atrag bărbații și femeile fericite care par inocente, starea lor psihică nefiind alterată de cenușiul cotidian.

Abilităţile de bucătăreasă – Toate femeile au conștientizat că cel scurt drum spre inima unui mascul trece prin stomac. E un adevăr etern valabil.

Îți rosteşte numele – Pentru majoritatea oamenilor e valabilă afirmația că îți place să-ți auzi numele pronunțat de partener. Și nu doar în pat.

Pantofii – Şocant sau nu, însă pantofii cu toc înalt ai femeilor atrag mulți bărbați bărbaţilor. Ar mai fi, dar deja dăm în fetișism, dacă ai pomenim de alte lucruri purtate de dame și adorate de msculi.

Sursa: aici

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Votaţi maimuţele!

Trebuia să vină şi sfârşitul de săptămână, aşa că avem cel puţin un motiv de bucurie. O singură nemulţumire ar...

Poţi face carieră doar cu un partener de viaţă potrivit

Se ştia empiric de mult faptul că succesul profesional nu depinde doar de tine, ci şi de partenerul tău de...

Siguranța unui sejur achiziționat în regim early-booking

Prietenii mei își fac încă din toamnă planuri pentru vara viitoare. Sejururi cu familia în parcuri tematice sau la mare....

Close