Cea mai accesibilă tabletă 3G

Allview a lansat cea mai accesibilă tabletă 3G cu display IPC de 7,9 inch de pe piaţă, Viva D8. Preţul acestei noi realizări a celui mai important constructor român din industria IT&C e de numai 649 lei. Tableta are un unghi de vizualizare sporit, procesor Dual Core de 1,3 GHz, două camere foto, autonomie remarcabilă, cu conectivitate 3G HSPA+, GPS şi Bluetooth. Viva D8 rulează apreciatul Android 4.2. Jelly Bean.

Dimensiunea dispayului este ideală pentru a viziona din orice unghi şi în orice condiţii filmuleţe cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, ale căror detalii sunt extrem de clare. Performanţele şi portabilitatea noii tablete la un preţ atât de mic sunt argumente pentru a fi considerată o alegere extrem de inspirată. Personal îmi place foarte mult faptul că spatele carcasei este confecţionat din aluminiu, ceea ce îi oferă un plus de siguranţă, supleţe şi eleganţă.

Tableta Viva D8 are în dotare un puternic procesor Dual Core de 1.3 GHz, ceea ce conferă aplicatiilor rapiditate şi fluenţă. Datorită procesorului grafic Mali 400 se pot rula jocuri şi aplicatii, iar bateria asigură o autonomie de chiar 5 ore în condiţii de funcţionare continuă şi mai mult de două săptămâni în stand by.

Noul device Allview are conectivitate 3G HSDPA+ şi o viteză de download de 42 Mbps, GPS, ceea ce îl face foarte util în călătorii, Bluetooth 4.0 şi wi/fi. Se pot transfera lesne fisiere de pe PC pe tabletă, prin USB. În plus, datorită Call Function, tableta se transformă într-un telefon mobil şi se pot efectua şi primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

În dotarea tabletei intră o pereche de căşti bluetooth cu un design deosebit, care asigură o audiţie de înaltă calitate. De reţinut că funcţia Bluetooth integrată are o rază de acţiune de 10 metri, iar căştile au în dotare un acumulator de 200 mAh încorporat, oferind o autonomie audio de 3 ore.

Camera principală are 3MP şi ofera multe facilităţi şi funcţii deosebite, cum ar fi Smile Detection (detectare de zâmbet), fotografiere HDR şi foto panoramic. Datorită funcţiei de capturare vocală, această camera se va declanşa automat când spui “Cheese”. A doua cameră are 1MP, facilitând convorbirile video, lucru care îmi place foarte mult, fiindcă poate fi văzut interlocutorul în timp real.

Ceea ce mi se pare extrem de util este faptul că graţie funcţiei Wireless Display, conţinutul video şi audio al tabletei Viva D8, care este compatibilă cu tehnologia Miracast, se poate transfera pe orice televizor care are port HDMI, folosind adaptorul Smart2View.

Comments

comments

2 Comments

  1. elly weiss 09/02/2014
    • Javra 09/02/2014

Leave a Reply

Read more:
Cele mai ciudate cereri de viză

Multe persoane din lumea largă se folosesc de tot felul de tertipuri în încercarea de a căpăta viză de intrare...

O femeie trăieşte fără creier, ca şi politicienii noştri!

Agenţiile de ştiri scriu că medicii din lumea întreagă au aflat cu uimire că o chinezoaică în vârstă de 24...

Istoria mobilierului

Istoria mobilierului spune ca omul grotelor dormea pe una sau mai multe din pieile animalelor pe care le vanase, asternute...

Close