Colindând prin magazinele online

Colindând prin magazinele fashion online, prietena mea a fost surprinsă de varietatea produselor prezentate. Până la un punct, bineînţeles, mai toate etalează cam aceleaşi lucruri: obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte (este binecunoscut faptul că femeile trebuie să dețină cel puțin 10 perechi de pantofi), accesorii, produse cosmetice etc.

Dar multitudinea produselor îi ia ochii prietenei mele, Alice, ea începând să le departejeze în funcţie de modul de prezentare, arta de a-şi face reclamă şi preţ. De obicei, pentru ea, weekend-ul începe cu un somn prelungit. Într-o sâmbătă dimineaţa, am lăsat-o să mai doarmă puţin. Mă gândeam că pe la 9:30-10 se dă singură jos din pat.

Aiurea! La 10:30 eu deja pregătisem micul dejun şi făcusem cafeaua, dar Alice nu se sculase. Atunci mi-am zis s-o las oricât de mult şi mi-am făcut de lucru prin casă. Abia pe la 12, iubita mea a deschis ochii şi a început să facă zgomot, ca să vin s-o dau jos din pat. În cele din urmă, m-a strigat cu vocea unui copil alintat şi, desigur, m-am dus urgent în dormitor.

Mai întotdeauna, imediat după somn, e morocănoasă, n-are chef de vorbă, nu prea îi e foame şi, în general, n-are poftă de nimic. Totuşi, mă lasă s-o dezmierd, în timp ce ea se dezmeticeşte. Mă aşteptam ca tot acest ritual să dispară, doar dormise cât voise. Aş! Abia după ce a ieşit din baie, era mai proaspătă şi ceva mai bine dispusă. Mă și mir, căci, de obicei, mai ales când e foarte obosită, doarme de poți tăia lemne pe ea. cu adevărat “Frumoasa din pădurea adormită”. Acum a început să mă certe că am lăsat-o să doarmă atâta timp. De parcă mai știi când e bine și când nu s-o lași să își facă somnul de frumusețe? A continuat cu micul dejun, după care şi-a luat ceaşca de cafea şi s-a dus în birou.

Calculatorul era deschis. Intrasem în poşta electronică, să văd ce mesaje am primit. Alice, desigur, a început să caute magazine de bijuterii online. A dat de cercei argint LaFemmeCoquette şi a dorit și ea o pereche. De data asta, am fost şi eu atent la ce se uită. Nu de alta, însă la fiecare zi de naștere sau sărbătoare, ghiciți cine trebuie să se îngrijească de fel de fel de daruri, de la bijuterii aur, pardesie, la torturi, produse cosmetice şi lenjerie. Ştiu un singur lucru despre acest subiect, numit lenjerie: eu îl cumpăr, Alice îl îmbracă, după care eu îl dau jos… Corect, nu-i aşa?

Ei bine, însă la bijuterii, treaba se schimbă. Orice femeie, cu cât are mai multe, pardă și-și dorește din ce în ce mai multe. De la un inel, ea vrea colier și brățară, apoi cercei, ca-n final să aibă vreo 10 seturi pe care să le poată schimba ori de câte ori are chef. Ce-i drept, așa sunt și bărbații cu ceasurile sau, cei cu dare de mână, mașinile.

Însă pentru oamenii din pătura socială de mijloc, ceasurile, mașinile și parfumurile de mii de euro sunt doar un vis frumos, ba pentru unii chiar o aroganță vârâtă în ochii celor din jur.

Însă e bine că există lantisoare argint lafemmecoquette.ro. Sunt mai ieftine decât bijuteriile de aur și așa, îți poți surprinde iubita la fiecare sărbătoare cu un set complet, față de un inel sau o pereche de cercei, ce-i drept, de aut. Și întotdeauna mai multe bijuterii vor fi mai bine primite decât mai puține. Unde mai pui că-i și set!

Comments

comments

2 Comments

  1. Alin 20/04/2013
  2. Radu 10/05/2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Perlele elevilor la Simulare Evaloare Națională 2017

Mai mult de 450.000 de elevi ai claselor a VIII-a, a XI-a şi a XII-a au început simularea Evaluării Naţionale,...

Conexiunea la internet, grija omului modern

Fiecare generație are diverse neliniști legate de multe probleme cu care se confruntă. Acum 30 de ani, preocuparea principală a...

Moartea se vinde ieftin de Halloween!

Cel mai mare număr de morți pe timp de pace din România din ultimii 25 de ani s-a înregistrat tocmai...

Close