Cum îmi aleg agenda

Am intrat deja în ultima lună a acestui an și unii dintre noi deja ne pregătim de anul care urmează. Eu sunt o persoană destul de organizată, fapt pentru care, primul lucru pe care mi-l cumpăr în luna decembrie pentru următorul an este o agenda. Prefer să-mi planific tot ceea ce am de făcut în ziua următoare sau chiar și pe perioade mai lungi, dacă e cazul.

Atunci când vreau să-mi cumpăr o agendă, în primul rând țin cont de tipul ei. Aici am trei posibilități: agende datate zilnic, datate săptămânal și agende nedatate. Eu le prefer pe cele datate săptămânal, deoarece, așa cum spuneam, țin la ordine.

Un alt aspect care conteaza pentru mine este modul în care este legată agenda. Nu sunt un fan al agendelor cu arcuri, deci le prefer pe cele cusute. Cele cu arcuri mi se par cam incomode, iar filele se răsfoiesc mai greu după un timp.

Când îmi cumpăr o agendă, țin cont și de dimensiunile ei. Nu-mi plac nici agendele foarte mari, dar nici cele prea mici. Agendele mele preferate sunt cele cu dimensiunile 21 x 27 cm.

În alegerea agendei am în vedere și culoarea. Folosesc zilnic agenda și contează ce culoare are coperta. Deseori aleg agende mai vesele, dar îmi plac și cele clasice, de culoare gri, negru sau bordo. Agenda mea de anul acesta e bordo. Pentru anul care vine îmi propun să cumpăr una gri.

Un ultim aspect pe care îl iau în calcul e coperta. Îmi plac foarte mult agendele care au coperta din piele, dar și cele din carton mai gros, deși sunt mai grele.

Și tu ar trebui să ții cont de cele amintite mai sus atunci când îți cumperi o agendă. Nu alege la voia întâmplării, ci o agendă potrivită pentru tine, care într-adevăr să-ți placă. Dacă vrei să vezi câteva modele interesante de agende, intră pe DPAP.ro și alege agenda perfectă pentru tine. Rămâi o persoană organizată și în anul următor!

Acest text a fost primit de la advertiser.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Șofezi noaptea? Ține cont de aceste sfaturi!

Urmează să șofezi noaptea, dar acest lucru va constitui o premieră? Dacă vei ține cont de aceste recomandări, deplasările nocturne...

Ce trebuie să ştii despre o femeie

Prietene, astăzi mi-a căzut sub ochi articolul unor specialişti referitor la ce anume trebuie să ştii despre fata de care...

Puteţi învăţa să jucaţi poker în mod profesionist

Aproape toată lumea crede că ştie să joace poker. Şi eu spuneam că ştiu, dar după ce am văzut la...

Close