Cum îmi aleg agenda

Am intrat deja în ultima lună a acestui an și unii dintre noi deja ne pregătim de anul care urmează. Eu sunt o persoană destul de organizată, fapt pentru care, primul lucru pe care mi-l cumpăr în luna decembrie pentru următorul an este o agenda. Prefer să-mi planific tot ceea ce am de făcut în ziua următoare sau chiar și pe perioade mai lungi, dacă e cazul.

Atunci când vreau să-mi cumpăr o agendă, în primul rând țin cont de tipul ei. Aici am trei posibilități: agende datate zilnic, datate săptămânal și agende nedatate. Eu le prefer pe cele datate săptămânal, deoarece, așa cum spuneam, țin la ordine.

Un alt aspect care conteaza pentru mine este modul în care este legată agenda. Nu sunt un fan al agendelor cu arcuri, deci le prefer pe cele cusute. Cele cu arcuri mi se par cam incomode, iar filele se răsfoiesc mai greu după un timp.

Când îmi cumpăr o agendă, țin cont și de dimensiunile ei. Nu-mi plac nici agendele foarte mari, dar nici cele prea mici. Agendele mele preferate sunt cele cu dimensiunile 21 x 27 cm.

În alegerea agendei am în vedere și culoarea. Folosesc zilnic agenda și contează ce culoare are coperta. Deseori aleg agende mai vesele, dar îmi plac și cele clasice, de culoare gri, negru sau bordo. Agenda mea de anul acesta e bordo. Pentru anul care vine îmi propun să cumpăr una gri.

Un ultim aspect pe care îl iau în calcul e coperta. Îmi plac foarte mult agendele care au coperta din piele, dar și cele din carton mai gros, deși sunt mai grele.

Și tu ar trebui să ții cont de cele amintite mai sus atunci când îți cumperi o agendă. Nu alege la voia întâmplării, ci o agendă potrivită pentru tine, care într-adevăr să-ți placă. Dacă vrei să vezi câteva modele interesante de agende, intră pe DPAP.ro și alege agenda perfectă pentru tine. Rămâi o persoană organizată și în anul următor!

Acest text a fost primit de la advertiser.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Una dintre cele mai așteptate zile ale anului

Într-un an sunt câteva date foarte așteptate. Pentru mine, acestea sunt Paștele, Sf. Nicolae, Crăciunul, zilele de naștere ale celor apropiați și, de câțiva...

Perle culese din procesele verbale ale poliţiei

După ce v-am prezentat câteva din perlele elevilor, dar şi pe cele ale dascălilor acestora, parcă şi mai frumoase, mi-am...

Vreau niste bani cu imprumut!

Eram la prietenul meu, Lucian, vecin de palier cu mine, si beam o cafea si o cutie de bere, stand...

Close