Cum îşi ia o femeie carnetul de şofer

Prietena mea, Doina, şi-a luat carnet de conducere auto la insistenţele mele. Cum ea ezita, am acuzat-o că îi este teamă de eşec. Bineînţeles, ea s-a apărat, spunându-mi că, oricum, nu are maşină, dar am asigurat-o că îşi poate face mâna pe bătrâna mea Dacia Logan. În cele din urmă, am convins-o, arătându-i că maşina este chiar mai tânără decât ea. Aşa că Doina a făcut şcoala de şoferi, a mai şofat şi cu mine pe scaunul din dreapta şi iată cum a reuşit o femeie să-şi ia carnetul de şofer din prima încercare. Desigur, i-am spus că a izbutit datorită maşinii mele.

Adevărul e că Dan, fratele Doinei, este mecanic-auto, aşa că ea nu era chiar novice, atunci când a început şcoala de şoferi. Mai mult decât atât, mi-a făcut o surpriză: a intrat pe internet şi a găsit imediat un magazin online de piese auto pentru Logan, fiindcă nu era mulţumită de frânele maşinii mele.

E drept, poţi să n-ai nicio legătură cu tehnica, dar urmând indicaţiile de pe site-ul acestui magazin, cu un pic de atenţie, te poţi descurca să comanzi ceea ce îţi trebuie. Doina a comandat rapid un set de plăcuţe de frână. Şi eu care credeam că o să-şi prindă urechile în toate acele piese pentru Logan!

Bineînţeles, a venit Dan să monteze plăcuţele şi l-am luat la întrebări despre magazinul online accesat de soră-sa. Auzisem de el, fiind lăudat de un vecin. Zicea că sunt numai profesionişti acolo, dar nu avusesem încredere în acesta. Însă Dan mi-a spus că este, probabil, cel mai bun magazin de piese auto. El numai de acolo îşi comandă piesele necesare, fiindcă e mai comod să facă asta de acasă şi pentru că iese mai ieftin decât în alte părţi.

Mai mult decât atât, acolo există posibilitatea de a compara preţurile în online şi întotdeauna a găsit ce căuta, fiindcă în stoc sunt peste 200.000 de piese pentru Dacia şi pentru orice altă marcă de maşină. Nimeni nu-ţi poate vârî pe gât un produs sau altul, ai libertate totală de alegere. Indiferent de mărimea comenzii, livrarea se face în numai 24 de ore, inclusiv sâmbăta, iar dacă ai o comandă de peste 399 de lei, ţi se aduc piesele gratuit.

Aşa s-a risipit misterul. Doina îl auzise pe Dan vorbind laudativ despre acest magazin. Toate bune şi frumoase: prietena mea are carnet de şofer şi ceva cunoştinţe despre mecanică, maşina mea are frâne mai bune, iar eu am aflat de un magazin de piese auto excelent. Totuşi, există o problemă: acum, la volanul maşinii mele se află iubita mea şi tare mi-e teamă că o să trebuiască să mă obişnuiesc cu scaunul din dreapta şoferului…

Comments

comments

3 Comments

  1. Adri 05/06/2014
  2. Daniel 05/06/2014
    • Javra 06/06/2014

Leave a Reply

Read more:
Recomandările săptămânii

M-am hotărât să înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, intitulată, cel puţin momentan, „Recomandările săptămânii”, din lipsă de originalitate, în care...

Vorbe de spirit despre dorinţă

Din când în când vă voi prezenta lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat...

Cum să-ți dezveţi cățelul de a-ți strica pantofii?

Ştim cu toţii că animăluţul nostru de companie, în special căţelul, are o plăcere în a ne strica pantofii preferaţi,...

Close