Cum sa ne ingrijim parul deteriorat

O problema cu adevarat grava, parul deteriorat este cosmarul oricarei femei, mai ales daca acesta este lung si des. Exista mai multe cauze care duc la deteriorarea parului, insa evitarea acestora nu mai este necesara odata ce rezultatele negative au inceput sa apara. In schimba, trebuie cautate solutii salvatoare care sa repare si sa intareasca parul pentru a evita aceste probleme pe viitor.

Din fericire pentru toate femeile care se confrunta cu aceasta problema, magazinul online Esteto.ro le pune la dispozitie un tratament pentru par Olaplex sub forma unor creme si solutii realizate de specialistii din domeniul ingrijirii parului, care au scopul de a repara si de a intari parul degradat. Sunt potrivite in special pentru a fi aplicate la salon, de catre personal specializat, care sa indeplineasca toate cerintele cerute, astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Parul deteriorat este un motiv de ingrijorare si din punctul de vedere al aspectului, multe femei incercand sa-l ascunda in spatii publice sau la o intalnire, de exemplu. Insa prin utilizarea solutiilor corecte nu mai este nevoie de incercarea de ascundere a semnelor de degradare, cateva zile fiind suficiente pentru a imbunatati starea parului.

Desigur, exista si tratamente pentru ingrijirea si repararea parului care pot fi aplicate acasa de doamne. Masti reparatoare sau seruri hidratante pot fi aplicate dupa fiecare spalare, pe parul ud. Astfel de tratamente, care pot fi gasite si in magazinul online Esteto.ro, provin de la branduri cunoscute in ingrijirea parului, precum Londa, Wella sau Chi Farouk. In timp ce unele dintre aceste tratamente se adreseaza doar parului vopsit, altele pot fi folosite pe orice tip de par, rezultatul fiind acelasi: un  par mai matasos, vizibil sanatos, mai rezistent si mai stralucitor.

Fiecare femeie merita doar ce este mai bun, mai ales cand vine vorba de parul ei, unul dintre motivele pentru care si partenerul ei s-a indragostit de aceasta, cu siguranta. Un tratament pentru par deteriorat de pe Esteto.ro poate fi, asadar, si un bun cadou.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Veștile bune vin noaptea

Ieri mi-a dat Gigi, bunul meu prieten o sarcină. M-a sunat noaptea, după ora 11, să-mi comunice că el pleacă...

Jesica, o fostă menajeră, a câştigat MasterChef!

La televizor, a patra ediţie a concursului MasterChef este în plină desfăşurare, totuşi ea s-a încheiat în realitate. Ca şi...

Cele mai haioase comentarii

Cum acest blog a împlinit deja 4 luni de la înfiinţare şi voi, prietenii mei din blogosferă, aţi avut răbdare...

Close