Cum sa ne ingrijim parul deteriorat

O problema cu adevarat grava, parul deteriorat este cosmarul oricarei femei, mai ales daca acesta este lung si des. Exista mai multe cauze care duc la deteriorarea parului, insa evitarea acestora nu mai este necesara odata ce rezultatele negative au inceput sa apara. In schimba, trebuie cautate solutii salvatoare care sa repare si sa intareasca parul pentru a evita aceste probleme pe viitor.

Din fericire pentru toate femeile care se confrunta cu aceasta problema, magazinul online Esteto.ro le pune la dispozitie un tratament pentru par Olaplex sub forma unor creme si solutii realizate de specialistii din domeniul ingrijirii parului, care au scopul de a repara si de a intari parul degradat. Sunt potrivite in special pentru a fi aplicate la salon, de catre personal specializat, care sa indeplineasca toate cerintele cerute, astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Parul deteriorat este un motiv de ingrijorare si din punctul de vedere al aspectului, multe femei incercand sa-l ascunda in spatii publice sau la o intalnire, de exemplu. Insa prin utilizarea solutiilor corecte nu mai este nevoie de incercarea de ascundere a semnelor de degradare, cateva zile fiind suficiente pentru a imbunatati starea parului.

Desigur, exista si tratamente pentru ingrijirea si repararea parului care pot fi aplicate acasa de doamne. Masti reparatoare sau seruri hidratante pot fi aplicate dupa fiecare spalare, pe parul ud. Astfel de tratamente, care pot fi gasite si in magazinul online Esteto.ro, provin de la branduri cunoscute in ingrijirea parului, precum Londa, Wella sau Chi Farouk. In timp ce unele dintre aceste tratamente se adreseaza doar parului vopsit, altele pot fi folosite pe orice tip de par, rezultatul fiind acelasi: un  par mai matasos, vizibil sanatos, mai rezistent si mai stralucitor.

Fiecare femeie merita doar ce este mai bun, mai ales cand vine vorba de parul ei, unul dintre motivele pentru care si partenerul ei s-a indragostit de aceasta, cu siguranta. Un tratament pentru par deteriorat de pe Esteto.ro poate fi, asadar, si un bun cadou.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
De ce, Nae, de ce?

Cu cine mai râd românii? Mulţi actori de comedie s-au stins unul câte unul: Ştefan Bănică (în 1995), Puiu Călinescu...

Pisici năzdrăvane

A început un nou sfârşit de săptămână şi, aşa cum v-am obişnuit, voi încerca să vă rup de realitatea imediată,...

Mirese vesele

Fiindcă suntem din nou în weekend, ca de obicei, vă dau întâlnire la gazda noastră, Elly. Cum vremea e cam...

Close