De ce mi-am cumparat mai repede un apartament nou

Acum doi ani imi doream foarte mult sa am si eu un apartament nou. Vedeam pe NewConceptLiving.ro o multime de oferte de apartamente noi Sibiu si-mi doream din tot sufletul sa am si eu o astfel de locuinta. In cele din urma, am reusit sa mi-o cumpar. Cu ceva mai mult efort, mai ales financiar, dar am reusit. Vei vedea de ce mi-am cumpărat mai repede un apartament nou.

Acum ma bucur de faptul ca locuiesc intr-o locuinta noua si ca am avut inspiratia de a alege o agentie imobiliara Sibiu pentru a face o achizitie lipsita de stres. Cei de la NewConceptLiving m-au convins de faptul ca aceasta e cea mai buna agentie imobiliara Sibiu si de faptul ca au cel mai vast portofoliu de apartamente noi Sibiu. La ei am gasit repede apartamentul dorit si totul a fost mult mai bine decat imi inchipuiam.

Acum ma bucur de noua locuinta si mai ales de faptul ca am vecini de varste apropiate cu mine. De ce am adus in discutie vecinii? Deoarece in vechiul apartament aceasta era o problema grava pentru mine. Toti vecinii mei erau oamei in varsta. Respect foarte mult oamenii in varsta, dar vecinii terorizau. Orice miscare faceam, bateau la usa si imi ziceau ca-i deranjez. Ajungeau sa se ia de mine si pentru ce nu faceam. Intr-o zi s-au plans administratorului de faptul ca m-am uitat la TV toata noaptea cu volumul la maxim, iar eu nu fusesem in oras 3 zile.

Am incercat in fel si chip sa le explic faptul ca sunt foarte atent si ca umblu cu grija, insa, n-am avut cu cine. Le ceream scuze si pentru ce nu faceam si nu ajungeam la nici o concluzie. Seara pareau sa inteleaga, a doua zi, o luau de la capat. Varianta salvatoare a fost sa ma mut. Da, asa am rezolvat eu problemele cu vecinii. Oricum voiam sa ma mut, sa-mi cumpar un apartament nou. Insa vecinii mei m-au determinat sa ma grabesc mai mult decat imi planificasem initial.

Acum sunt linistit. De aproximativ 2 ani, nu-mi mai bate nimeni la usa pentru a-mi spune ce sa fac in propria mea locuinta. Daca si tu vrei sa te muti si cauti apartamente noi Sibiu, ia legatura cu cei de la NewConceptLiving!

Acest text a fost primit de la advertiser.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Un smartphone de invidiat

Cum a apărut pe piaţă smartphone-ul Philips S398, l-am şi achiziţionat. Are câte o curbă de 63 de grade în ambele...

Ori sunt maestru bucătar, ori nu mai gătesc nimic!

Pe când eram copil, am avut prima mea experienţă culinară. Dintre toate mâncărurile pe care le făceau mama sau o...

Trucuri pentru alungarea stresului

Stresul de la locul de muncă poate provoca dureri de cap şi indiferenţă sexuală faţă de partener, contribuind din plin...

Close