De ce mi-am cumpărat mai repede un apartament nou

Acum doi ani îmi doream foarte mult să am și eu un apartament nou. Vedeam pe NewConceptLiving.ro o mulțime de oferte de apartamente noi Sibiu și-mi doream din tot sufletul să am o astfel de locuință. În cele din urmă, am reușit să mi-o cumpăr. Cu ceva mai mult efort, mai ales financiar, dar am reușit. Vei vedea de ce mi-am cumpărat mai repede un apartament nou.

Acum mă bucur de faptul că locuiesc într-o locuință nouă și că am avut inspirația de a alege o agentie imobiliara Sibiu pentru a face o achiziție lipsită de stres. Cei de la NewConceptLiving m-au convins de faptul că aceasta e cea mai bună agenție imobiliară din Sibiu și de faptul că au cel mai vast portofoliu de apartamente noi din Sibiu. La ei am găsit repede apartamentul dorit și totul a fost mult mai bine decât îmi închipuiam.

Acum mă bucur de noua locuință și mai ales de faptul că am vecini de vârste apropiate cu mine. De ce am adus în discuție vecinii? Deoarece în vechiul apartament aceasta era o problemă gravă pentru mine. Toți vecinii mei erau oamei în vârstă. Respect foarte mult oamenii în etate, dar vecinii mă terorizau. Orice mișcare făceam, băteau la ușă și îmi ziceau că-i deranjez. Ajungeau să se ia de mine și pentru ce nu făceam. Într-o zi, s-au plâns administratorului de faptul că m-am uitat la TV toată noaptea cu volumul la maxim, iar eu nu fusesem în oraș 3 zile.

Am încercat în fel și chip să le explic faptul că sunt foarte atent și că umblu cu grijă, însă n-am avut cu cine. Le ceream scuze și pentru ce nu făceam și nu ajungeam la nicio concluzie. Seara păreau să înțeleagă, a doua zi, o luau de la capăt. Varianta salvatoare a fost să mă mut. Da, așa am rezolvat eu problemele cu vecinii. Oricum voiam să mă mut, să-mi cumpăr un apartament nou. Însă vecinii mei m-au determinat să mă grăbesc mai mult decât îmi planificasem inițial.

Acum sunt liniștit. De aproximativ 2 ani, nu-mi mai bate nimeni la uță pentru a-mi spune ce să fac în propria mea locuință. Dacă și tu vrei să te muți și cauți apartamente noi în Sibiu, ia legătura cu cei de la NewConceptLiving!

Acest text a fost primit de la advertiser.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Minciuni spuse de bărbaţi femeilor

În nişte articole anterioare am vorbit despre rolul benefic al minciunilor în dezvoltarea societăţii, dar am arătat şi ce mici...

Javra.eu a devenit CristiVasile.ro

Forţat de împrejurări nefericite, care n-au depins de voința mea, am hotărât să înlocuiesc vechiul meu blog, Javra.eu, cu unul nou, CristiVasile.ro....

Recomandările săptămânii

M-am hotărât să înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, intitulată, cel puţin momentan, „Recomandările săptămânii”, din lipsă de originalitate, în care...

Close