De ce preferăm un pachet de găzduire profesionist

image3Contează foarte mult unde am găzduit site-urile, acest lucru observându-se în special în viteza cu care se încarcă paginile lor. De aceea, în acest articol voi vorbi despre preferinţa logică pentru un pachet de găzduire profesionist, iar ca exemplu voi folosi o firmă foarte cunoscută pe această piaţă.

Google apreciază site-urile rapide. Dacă dorim ca site-urile noastre să fie indexate cât mai bine de către motoarele de căutare, atunci e bine să apelăm la o firmă de găzduire serioasă şi profesionistă. În acest sens, personal mi s-a recomandat firma Ghesi şi mi s-au prezentat nişte argumente.

Se ştie că suportul trebuie să fie de cea mai înaltă calitate. Uneori ne mai pierdem prin baze de date sau fişiere. Atunci e important să avem la cine apela, ca să putem solicita ajutorul firmei de găzduire. Când alegem un pachet de găzduire ieftin sau gratuit, suportul va şi el pe măsură, astfel încât aici se observă din nou beneficiile deţinerii unei găzduiri profesioniste, aşa cum asigură Ghesi, firmă care ne oferă suport 24/7 proactiv.

Circa 95% dintre firmele care activează în domeniul hosting-ului n-au nici măcar un număr de telefon. Şi atunci, cui şi cum să-i cerem un sfat? Ei bine, Ghesi are nu numai numere de telefon, dar putem conversa pe chat cu un reprezentant al firmei, ba chiar şi cu fondatorul ei în persoană. De asemenea, avem la dispoziţie şi un formular de contact, prin intermediul căruia putem cere suport tehnic.

Ceea ce învaţă inerent orice om care îşi deschide un blog sau un site este legat de domeniul propriu şi de găzduirea web profesionistă. În opt ani de activitate, Ghesi şi-a perfecţionat metodele de lucru, ceea ce, bineînţeles, se oglindeşte în calitatea ireproşabilă a serviciilor pe care le oferă.

Ori e foarte important să avem un hosting sigur, fiindcă blogurile sau site-urile noastre nu pot fi suspendate pe nepusă masă, căci beneficiem de numele şi seriozitatea furnizorului, care ştie să ne respecte drepturile de consumatori, care am preplătit pentru nişte servicii.

Ghesi oferă servicii de gazduire web, reseller, VPS şi servere dedicate începând cu luna iunie 2007. Andrei G., fondatorul Ghesi, a spus de la bun început: „Fie că ai un cont de 10€ sau unul de 100€, te vom trata cu aceaşi atenţie”.

Această firmă se concentrează mai ales pe uptime şi pe satisfacţia clientului. Având cele mai performante servere şi o echipă de suport dedicată satisfacerii celor mai prietenţioşi clienţi, putem spune că am găsit, probabil, cea mai competentă firmă de servicii web.

La Ghesi, uptime-ul este garantat 99,99%. Practic, asta înseamnă că, lucrând cu această firmă, site-urile ne vor fi accesibile continuu, non-stop. Siguranţa afacerilor nostre este astfel asigurată. Backup-ul reprezintă prima prioritate a firmei Ghesi. Siguranţa datelor este foarte importantă, aşa că firma efectuează salvări ale fişierelor zilnic, săptămânal şi lunar.

Şi apoi, securitatea site-ului este extrem de importantă. Cu ceva timp în urmă, oficialii Google au anunţat că atunci când e vorba de indexarea site-ului, se ţine cont şi de securitatea acestuia. Desigur, o firmă ca Ghesi a aflat acest lucru şi ne oferă un mediu sigur şi fluent tot timpul.

Merită să investim mai mult în site-urile pe care le deţinem. Cât anume, depinde de mulţi factori, între care şi portofelul fiecăruia. Site-urile noastre trebuie să fie întotdeauna disponibile, iar datele noastre, mereu protejate. Şi, dacă se poate, cu bani puţini. De altfel, serviciile firmei Ghesi sunt neaşteptat de accesibile, dacă ţinem cont de calitatea serviciilor de care beneficiem. Eu aş fi plătit mai mult, dacă mi se cerea. Totuşi, primim şi reducere începând cu al doilea pachet de găzduire comandat.

Contează să primim banii înapoi, dacă nu suntem pe deplin mulţumiţi de serviciile de care beneficiem. Ghesi ne asigură că ne returnează toţi banii, fără nicio întrebare, deci în astfel de cazuri nu vor apărea discuţii neplăcute. Firma oferă banii înapoi clienţilor nemulţumiți în 30 de zile de la achiziţionarea unui pachet de găzduire.

Sunt pretenţios când e vorba să judec un produs sau un serviciu pe care îl achiziţionez, dar nu ştiu ce i-aş putea reproşa acestei firme, care are tehnologii performante de ultimă oră. Poate, faptul că nu are o publicitate mai agresivă, ca să se facă şi mai cunoscută, fiindcă are cu ce se lăuda. Deocamdată, o promovează mai mult clienţii, care o recomandă altora, printre altele, şi pentru transferul gratuit al conținutul site-ului (fișiere, baze de date și adrese de email) de la vechiul furnizor de găzduire.

Ca o surpriză, prietenii de la Ghesi.ro lansează un concurs prin care vor oferi un pachet de gazduire standard pe un an şi un domeniu la alegere tot pentru un an, pentru voi, cititorii, cu condiţia să-mi împărtăşiţi într-un comentariu care sunt cerinţele voastre de la o firmă de hosting profesionistă. Succes!Web-Hosting-27

Comments

comments

13 Comments

 1. Nice 11/07/2015
  • Javra 11/07/2015
   • Marius 13/07/2015
    • Javra 13/07/2015
  • Stoian Ciprian 11/07/2015
   • Javra 11/07/2015
 2. Fane 12/07/2015
  • Javra 12/07/2015
 3. Andrei 12/07/2015
  • Javra 12/07/2015
 4. Raul 12/07/2015
  • Javra 12/07/2015
 5. Ioana 26/08/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Camere de supraveghere pentru liniştea noastră

Acum sistemele cu camere de supraveghere IP reprezintă cea mai înaltă tehnologie în domeniu. Avantajele acestui tip de monitorizare sunt...

Cum se vede Steaua de după gratii?

Ştiam că va veni, cândva, scadenţa, dar nu mă aşteptam să se petreacă atât de curând. Vestea a venit ca...

Ce înseamnă scump şi ieftin?

De multe ori m-am întrebat ce înseamnă ieftin şi scump. Ambele cuvinte sunt foarte relative. Ceea ce mie mi se...

Close