De ce să-mi cumpăr o maşină din Germania

De multe ori, pentru români poate fi o mare problemă transportul unei maşini din străinătate. Unii cumpără maşini din Anglia, alţii din Germania sau din alte ţări. Veţi vedea de ce e bine să-mi cumpăr maşină din Germania.

Într-adevăr, maşinile din Angla pot fi mai ieftine decât cele din Germania, însă prezintă dezavantajul volanului pe dreapta, care poate creşte riscul accidentelor în România. Acest aspect poate fi riscant din cauza faptului că depăşirile sunt foarte greu de efectuat. Poţi în orice moment să pui în pericol viaţa ta, a familiei tale şi a unor oameni nevinovaţi fiindcă n-ai avut o vizibilitate destul de bună atunci când te-ai angajat într-o depăşire.

Maşinile din Germania sunt, poate, puţin mai scumpe, dar prezintă avantajul volanului pe stânga şi al preţului redus al transportului maşinii. Orice site de transport specializat iti ofera informatiile necesare pentru a sti care este solutia ideala atunci cand te hotarasti sa-ti cumperi o masina din Germania.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Putin poate deveni tatăl a milioane de copii!

Cum Vladimir Putin nu poate fi clonat, el trebuind să rămână unic pe planetă, o parlamentară din Rusia şi-a stors...

Cele mai sexy femei din lume

Cunoscuta casă de modă americană Victoria's Secret, care face publicitate mai ales pentru desuuri, a dat publicităţii obişnuita sa listă...

Pilotele sunt la modă

Au trecut de mult vremurile în care ne înveleam cu clasicele plăpumi făcute de bunica, îmbrăcate în atlas colorat şi...

Close