De ce să-mi cumpăr o maşină din Germania

De multe ori, pentru români poate fi o mare problemă transportul unei maşini din străinătate. Unii cumpără maşini din Anglia, alţii din Germania sau din alte ţări. Veţi vedea de ce e bine să-mi cumpăr maşină din Germania.

Într-adevăr, maşinile din Angla pot fi mai ieftine decât cele din Germania, însă prezintă dezavantajul volanului pe dreapta, care poate creşte riscul accidentelor în România. Acest aspect poate fi riscant din cauza faptului că depăşirile sunt foarte greu de efectuat. Poţi în orice moment să pui în pericol viaţa ta, a familiei tale şi a unor oameni nevinovaţi fiindcă n-ai avut o vizibilitate destul de bună atunci când te-ai angajat într-o depăşire.

Maşinile din Germania sunt, poate, puţin mai scumpe, dar prezintă avantajul volanului pe stânga şi al preţului redus al transportului maşinii. Orice site de transport specializat iti ofera informatiile necesare pentru a sti care este solutia ideala atunci cand te hotarasti sa-ti cumperi o masina din Germania.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Acceptăm doar războiul între perne și lenjerii de pat!

Fratele meu are trei copii şi, greu de crezut, dar aceştia nu stau ore întregi la calculator, ocupaţi cu vreun...

Cei mai mulţi oameni cumpără haine second hand

Voiam să deschid un magazin de haine şi încălţăminte, gândindu-mă că lumea va trebui să se îmbrace oricând şi în...

Elevii poartă obligatoriu steagul secuiesc pe uniformă!

Elevii Liceului Körösi Csoma Sándor din Covasna sunt obligaţi de conducere să poarte o uniformă pe care se află sigla...

Close