De ce spun multe femei că bărbaţii sunt porci

Funny-Pigs-231De curând am citit un articol din care am dedus, în sfârşit, de ce multe femei spun că toţi bărbaţii sunt porci. Se arăta că un cercetător american a reuşit să descopere întâmplător un antidot pentru lătratul isteric al unor câini. E de ajuns ca patrupezii să fie stropiţi cu un lichid al cărui ingredient activ îl constituie androstenonul, un steroid cu rol de feromon, pe care îl conţin grăsimea şi saliva porcilor, iar câinii se vor potoli imediat.

Omul de ştiinţă John McGlone, de la Texas Tech, voia să-şi liniştească propriul câine, care răguşise de atâta lătrat şi ataca oamenii. Doar şi-a stropit animalul de casă cu acest compus, pe care l-a botezat „parfum porcin”, iar câinele s-a liniştit brusc, fără ca stăpânul să observe vreun efect secundar. Tot clenciul îl reprezintă androstenonul, care le determină pe femelele porcilor să aibă un comportament care îi invită pe masculi la împerechere.

Androstenonul este deci mai mult decât un feromon, adică un compus care măreşte sensibil atracţia sexuală, e chiar un intermon, o substanţă care influenţează şi comportamentul altor specii. Astfel, pe lângă efectul de calmare a câinilor, dacă o pisică e stropită cu „parfum porcin”, aceasta se opreşte locului. Ori, de obicei, dacă sunt udate, cele mai multe pisici o rup la fugă.

Această descoperire va fi utilă mai ales pentru deţinătorii de câini, care de multe ori sunt nevoiţi să renunţe la aceia care deranjează din cauza lătratului sau a ostilităţii faţă de străini, însă cercetătorul speră să găsească un compus pe bază de androstenon, precum „parfumul porcin”, care să-i facă mai atrăgători pe bărbaţi în ochii femeilor active sexual. Va fi parfumul dragostei. El garantează că damele vor avea nevoie de o mare stăpânire de sine pentru a nu sări pe bărbaţi. Porci, dar arătoşi… Doamnelor, vi se pregăteşte ceva!

Sursa: Discovery Newsfemeie cu porc

Comments

comments

2 Comments

  1. Deby.ro 29/08/2014
    • Javra 29/08/2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cele mai tâmpite întrebări care se pun pe Google

O compania australiană de SEO a prezentat de curând cele mai tâmpite întrebări care se pun online de către cei...

Elevii poartă obligatoriu steagul secuiesc pe uniformă!

Elevii Liceului Körösi Csoma Sándor din Covasna sunt obligaţi de conducere să poarte o uniformă pe care se află sigla...

Sunteţi mulţumiţi la locul vostru de muncă?

Sunt multe cauze pentru care nu sunteţi mulţumiţi la locul vostru de muncă. Unora dintre voi nu le place ce...

Close