De ce vă recomand profilele decorative CoArtCo

coartcoFirma CoArtCo aduce bunul-gust şi calitatea în casele noastre, prin oferirea de servicii ireproşabile şi cele mai potrivite materiale pentru finisaje de lux. Toate profilele decorative personalizate pentru interior şi exterior reprezintă un finisaj deosebit, care ne înnobilează spiritul şi casa, înfrumuseţându-ne viaţa. Iată de ce vă recomand profilele decorative personalizate CoArtCo.

Profilele pentru faţadă sunt realizate din polistiren expandat densitate A200 (30 kg/mc), sunt rezistente la orice fel de intemperii, iar în timpul aplicării nu se produc pagube clădirii. Profilele pentru exterior sunt acoperite cu un strat mineral şi uşor elastic, alcătuit din praf de marmură, nisip şi diverşi lianţi. Acest strat nu absoarbe apa, e rezistent la condiţii variate de temperatură şi la acizii din atmosferă. Stratul protejează împotriva razelor UV, conferă rezistenţă împotriva şocurilor fizice şi permite o aderenţă ireproşabilă pentru vopseaua aplicată la final.

Profilele sunt lesne de montat pe faţade cu sau fără termosistem, aducând un plus de izolare în dreptul buiandrugilor sau al centurilor de beton armat. Profilele decorative pentru faţadă pot fi folosite atât la construcţiile noi, cât şi pentru reabilitarea celor existente, respectând standardele pentru protejarea mediului înconjurător şi neafectând sănătatea oamenilor.

Firma oferă servicii de personalizare a profilelor de interior şi exterior la cele mai înalte standarde. Se pot executa la comandă elemente arhitecturale detaliate, la orice dimensiune şi în orice stil. Produsele firmei sunt foarte durabile datorită stratului mineral aplicat pe suprafaţa profilelor, care le protejează împotriva şocurilor exterioare şi a intemperiilor.

Diferenţa dintre profilele CoArtCo şi altele e dată de calitatea premium şi de faptul că se pot realiza orice modele, la orice dimensiuni. Profilele CoArtCo de exterior sunt grunduite în două straturi cu o răşină grunjoasă, adaptată climei din ţara noastră, cu ierni geroase şi veri fierbinţi. La interior şi la cerere, se pot folosi răşini foarte fine, la fel de rezistente. Aceste profile personalizate sunt lucrate manual pentru un rezultat final excelent.Profile-Decorative-Polistiren-CoArtCo

Profilele CoArtCo nu sunt foarte dure, termosistemul fiind elastic, dilatându-se mult vara şi contractându-se la temperaturi scăzute. Astfel şi profilele de exterior trebuie să fie flexibile. Profilele de exterior au un aspect nisipos, iar după montare, peste ele se poate aplica vopsea lavabilă în orice culoare.

Toate profilele firmei sunt realizate la comandă. Timpul de execuţie este cuprins între 3 şi 10 zile lucrătoare, în funcţie de complexitatea proiectului. Profilele decorative sunt ambalate între plăci de polistiren şi etanşate cu folie de plastic. Ornamentele sunt livrate gata pentru montaj. Livrarea este gratuită şi se face prin firme de curierat naţionale.

Pe lângă rolul lor decorativ, care conferă casei un stil aparte, înnobilând-o, profilele au şi alte întrebuinţări. De exemplu, ancadramentele pentru uşi şi ferestre pun în valoare întreaga construcţie şi ajută la acoperirea rosturilor de montaj. Brâurile şi cornişele de exterior scot în evidenţă volumul casei, iar panourile decorative şi solbancurile de sub pervazuri sporesc termoizolarea clădirii.

CoArtCo oferă manopera aferentă profilelor decorative, prin echipe specializate de montatori. Asigură un montaj perfect, îngrijit şi cu grijă deosebită la detalii. Oferă garanţie lucrărilor realizate de echipele sale de montatori, cu materialele indicate.

De asemenea, firma oferă servicii manoperă faţadă completă: montarea şi demontarea schelei proprii, montarea profilelor decorative, a termosistemului şi a glafurilor la ferestre, aplicarea tencuielii decorative şi a vopselei lavabile, placări cu ceramică şi pietre naturale şi asigură curăţenia la încheierea lucrărilor.

Toate acestea mă determină să vă recomand să alegeţi profilele decorative personalizate CoArtCo.Profile-Decorative-Polistiren-Fatade-Case-CoArtCo

Comments

comments

10 Comments

 1. Francisc 29/04/2015
  • Javra 29/04/2015
  • grăuntele 30/04/2015
   • Javra 30/04/2015
    • grăuntele 30/04/2015
     • Javra 30/04/2015
   • Francisc 30/04/2015
    • Javra 30/04/2015
 2. Iulian 30/04/2015
  • Javra 30/04/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Deochiul, privirea otrăvită

Ajungi acasă cu o durere de cap insuportabilă. Iei o pastilă, ştii că ar trebui să-ţi treacă, dar asta nu...

Femeile preferă somnul în locul sexului!

Femeile din societatea actuală consideră că somnul şi gadget-urile sunt mai importante decât sexul, potrivit rezultatelor unui recent studiu cu...

Aer condiţionat, pro şi contra

Am auzit diverse luări de poziţie pro şi contra folosirii aparatelor de aer condiţionat. În principiu, medicii n-au nimic împotriva...

Close