De unde iau un imprumut pentru nevoi personale cu garantie imobiliara?

Ca multi altii, si eu am un credit la banca de multi ani de zile, cand mi-am cumparat o locuinta. In mod clar, nu mai pot face un alt credit la banca, ci trebuie sa astept incheierea celor 30 de ani de la primul imprumut.

Insa, de curand, am descoperit o solutie care ma poate ajuta – un credit cu buletinul. De unde? De la o institutie financiara nebancara. Pe cei de la Happy-Credit.ro i-am gasit din intamplare. Mi s-a parut interesant ce ofera ei si am incercat sa aflu cat mai multe detalii legate de creditul cu buletinul. Astfel, am aflat ca:

– am nevoie de un venit minim de 400 lei/lună;
– pot imprumuta intre 1.000 si 10.000 lei;
– varsa minima de imprumut este de 18 ani;
-am nevoie doar de buletin;
– voi primi aprobarea in maxim 24 de ore;
– n-am nevoie de garantii;
– ratele sunt fixe.

Daca te intereseaza un astfel de credit, pe site gasesti toate informatiile necesare. Eu am apelat la ei cand mi-am cumparat masina, deoarece mai aveam nevoie de o diferenta de bani.

Insa, la Happy-Credit.ro poti cere si un credit cu ipoteca. Imprumutul de nevoi personale cu garantie imobiliara poate fi ceea ce cauti de mult timp. Tot ce conteaza este sa ai o proprietate imobiliara care sa-ti apartina. Totul este simplu, transparent si fara limita de varsta.

Banii vor fi livrati in contul tau in cel mai scurt timp, nu exista comisioane ascunse, dobanda este fixa si nu conteaza daca ai alte credite. Actele necesare pentru un astfel de credit le gasesti pe site. Vei avea parte de o experienta placuta si te vei bucura de bani intr-un timp scurt.

Cei de la Happy Credit sunt de incredere. Institutia lor este inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si are capital 100% romanesc. De aici poti beneficia de urmatoarele tipuri de imprumuturi:
– imprumut ultra rapid pentru salariati;
– imprumut ultra rapid pentru pensionari;
– imprumut ultra rapid cu garantie imobiliara;
– imprumut cu garantie imobiliara pentru IMM.

Ai pe site toate detaliile care te-ar putea interesa. Acest text a fost primit de la advertiser.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cum vedeam filme porno la bulgari

La relativ puţină vreme după revoluţie, când lucrurile încă mai erau în curs de aşezare şi viaţa intrase în noi...

Credeţi în noroc şi ghinion?

Cât de mult credeţi în noroc şi ghinion? Putem avea un destin norocos ori ghinionist care ne poate influenţa viaţa...

Perlele profesorilor de la examenul de titularizare

Există 4.761 de posturi vacante de titulari de catedră de limba şi literatura română şi aproximativ 32.000 de persoane dornice...

Close