DVR – Digital Video Recorder

dvrUn DVR sau digital video recorder poate avea 4, 8, 16, 24, sau 32 de canale video. Acesta este un element important intr-un sistem de supraveghere video. Hard diskul va determina cantitatea de zile sau luni unde se pot stoca informatii video.

Rezolutia unui DVR variaza de obicei intre CIF si Full D1. Rezolutia CIF inseamna 352×288 pixeli, fiind in acest moment una dintre cele mai scazute. La capatul celalalt avem rezolutia Full D1, care ofera 720×576 pixeli, una dintre cele mai inalte rezolutii pentru acest moment. Cu cat rezolutia DVR-ului este mai mare, cu atat calitatea imaginilor inregistrate va fi mai buna.

Primele modele de dvr-uri aparute pe piata suportau doar varianta de iesire video BNC. Din cauza acestui lucru, se putea conecta ca sursa de vizualizare doar un televizor. Deoarece tehnologia a avansat, la ora actuala puteti alege varianta de DVR care are iesire VGA si chiar HDMI.
Portul VGA permite conectarea de dispozitive cu acest port in dotare. VGA este cel mai des intalnit la monitoarele de calculator si anumite modele de televizoare.

Portul HDMI este folosit pentru a interactiona cu DVR-ul prin interfata acestuia, pentru a viziona camerele si inregistrarile video.
Marea diferenta este ca HDMI-ul este capabil de rezolutii fullHD (1080p).

Pentru a afla mai multe despre caracteristicile DVR-ului, puteti accesa site-ul www.mprotect.ro

Comments

comments

2 Comments

  1. Vienela 03/08/2014
    • Javra 03/08/2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Liviu Dragnea a refuzat să taie panglica secuiască

În fine, un reprezentant al Guvernului României a făcut un gest normal în ţara lui. Joi, 11 septembrie a.c., vicepremierul...

Cum e sa fii tata erou

Am un prieten, Petre, care are trei copii. Pe vremea lui Ceasca, femeile care nasteau multi copii erau declarate mame...

Există parchet care ţine o viaţă

M-am decis să-mi reamenajez apartamenul acum, când preţurile tuturor materialelor de construcţii sunt mai mici, iar manopera mă costă semnificativ...

Close