Există un service auto de calitate în Braşov

logo optimalDacă aţi fost prin zonă, sigur ştiţi de service auto brasov strada lunga. Sau dacă nu ştiaţi, staţi linistiţi, că vă spun eu acum. Am un prieten care mereu îmi zice când vin la el, să nu mai fac reviziile şi să nu mai schimb toate consumabilele automobilului la mine în oraş, ci să fac toate astea în Braşov. Să am puţină răbdare, pentru că acolo sunt nişte băieţi care fac o muncă de cea mai bună calitate.

Astfel, am zis că trebuie neapărat să încerc şi eu să văd cum este, câţi sunt sau, mai degrabă, cum sunt, căci în ziua de astăzi găseşti foarte puţini oameni gata să te ajute. Lui nu i-am spus că n-o să mai schimb, în prealabil, consumabilele, astfel că, atunci când voi veni la el, o să-l iau cu mine direct pe Strada Lungă a oraşului şi vom merge să schimb uleiul, filtrul de benzină, de polen, mă rog, tot ce se poate şi trebuie schimbat.

Şi asta doar aşa, ca să-l iau prin surprindere şi să mă conving şi eu de serviciile optime şi de preţurile mici ale acelui service auto. Iar până una, alta, poate sunteţi chiar voi din Braşov şi daţi pe acolo o raită cu maşina, să verificaţi informaţia.

Comments

comments

3 Comments

  1. Nice 29/08/2015
    • Javra 29/08/2015
  2. prodrive 01/09/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Vorbe de spirit despre femeie

Din când în când vă înfăţişez lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat motto-uri, cugetări,...

Unde-i facultatea de directori?!

Fel şi fel de imbecili caută tâmpenii pe Google, iar cei mai mulţi ajung pe blogul meu. Nimeresc şi prin...

Unde ne putem uşura în Bucureşti?

Când eşti plecat cu treburi în capitală, indiferent dacă eşti bucureştean sau sosit din altă localitate şi te apucă un...

Close