Există un service auto de calitate în Braşov

logo optimalDacă aţi fost prin zonă, sigur ştiţi de service auto brasov strada lunga. Sau dacă nu ştiaţi, staţi linistiţi, că vă spun eu acum. Am un prieten care mereu îmi zice când vin la el, să nu mai fac reviziile şi să nu mai schimb toate consumabilele automobilului la mine în oraş, ci să fac toate astea în Braşov. Să am puţină răbdare, pentru că acolo sunt nişte băieţi care fac o muncă de cea mai bună calitate.

Astfel, am zis că trebuie neapărat să încerc şi eu să văd cum este, câţi sunt sau, mai degrabă, cum sunt, căci în ziua de astăzi găseşti foarte puţini oameni gata să te ajute. Lui nu i-am spus că n-o să mai schimb, în prealabil, consumabilele, astfel că, atunci când voi veni la el, o să-l iau cu mine direct pe Strada Lungă a oraşului şi vom merge să schimb uleiul, filtrul de benzină, de polen, mă rog, tot ce se poate şi trebuie schimbat.

Şi asta doar aşa, ca să-l iau prin surprindere şi să mă conving şi eu de serviciile optime şi de preţurile mici ale acelui service auto. Iar până una, alta, poate sunteţi chiar voi din Braşov şi daţi pe acolo o raită cu maşina, să verificaţi informaţia.

Comments

comments

3 Comments

  1. Nice 29/08/2015
    • Javra 29/08/2015
  2. prodrive 01/09/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Pentru Kelemen Hunor, dacă ne opunem autonomiei, suntem nebuni sau comunişti!

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR şi candidat la preşedinţie, susţine că, dacă se exclud „cazurile clinice, care trebuie tratate la psihiatrie",...

Sisteme electrice de inclazire

Incalzirea unei locuinte in timpul sezonului rece este un aspect primordial, astfel ca alegerea unui sistem de incalzire performant a...

O folie protejează perfect un telefon S6 edge

După ce am strâns bani, în sfârşit, am reuşit să-mi cumpăr telefonul inteligent şi estetic pe care mi-l doream, un...

Close