Femeile preferă somnul în locul sexului!

Femeile din societatea actuală consideră că somnul şi gadget-urile sunt mai importante decât sexul, potrivit rezultatelor unui recent studiu cu privire la nevoile şi problemele din viaţa de zi cu zi ale acestora, realizat în Brazilia, China, Marea Britanie şi Statele Unite.

Pentru realizarea acestui studiu au fost chestionate peste 4.300 de femei din cele patru ţări, în legătură cu o serie de subiecte, printre care şi somnul, banii, tehnologia, sexul şi grijile familiale, informează dailymail.co.uk.

În final, studiul a arătat că 68% dintre damele din Marea Britanie preferă un somn odihnitor noaptea, în locul unei partide fierbinte de sex. Procentul în Statele Unite este de 60%, iar în China chiar de 70%. În schimb, dintre femeile din Brazilia numai 38% optează pentru somn, în loc să facă amor.

De asemenea, atât în Marea Britanie, cât şi în Statele Unite, tehnologia este mai importantă decât sexul. Astfel, trebuind să aleagă între trei luni fără sex sau fără telefon, laptop tabletă şi alte gadget-uri, cele mai multe femei au ales trei luni de abstinenţă sexuală.

Mai mult, sexul n-a reuşit să câştige nici lupta cu banii. Întrebate dacă ar alege să aibă bani, sex sau putere, 80% dintre respondente au optat pentru bani, pentru că viitorul familiei este sigur cu ajutorul acestora, ceea ce pentru ele este o prioritate şi chiar mult mai important decât propriile lor nevoi.

Interpretând rezultatelor studiului, s-a ajuns la concluzia că banii nu înseamnă neapărat bogăţie, ci stabilitate financiară. Atunci când li s-a cerut să definească succesul, cel mai frecvent, damele au amintit de siguranţa financiară, familie şi fericire, fără ca avuţia şi luxul să aibă întâietate.

De asemenea, studiul, comandat de Fleishman Hillard şi Hearst Magazine, a arătat şi care este percepţia despre bătrâneţe în cele patru ţări. În medie, femeile din Brazilia, Marea Britanie şi SUA consideră că bătrâneţea începe la vârsta de 70 de ani. În timp ce persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 29 de ani cred că bătrâneţea începe la 60 de ani, cele cu vârsta între 50 şi 69 de ani opinează că aceasta începe abia la 80 de ani. În schimb, în China percepţia e diferită: bătrâneţea începe la 50 de ani, în cazul femeilor, şi 60 de ani, în cazul bărbaţilor.

Sursa: aici

Comments

comments

4 Comments

  1. Rudolph Aspirant 05/09/2015
    • Javra 05/09/2015
  2. Nice 06/09/2015
    • Javra 06/09/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Animale nebunatice

Bine v-am regăsit! Cândva, data de 23 august era sărbătorită de întreaga ţară. Cică atunci ne-am eliberat de sub jugul...

Românul vrea să-şi umple burta!

Prietenul meu, Marian, vrea să-şi deschidă un magazin alimentar. Mai întâi, a ezitat, gândindu-se ce afacere ar putea pune pe...

Un supliment alimentar ideal pentru organism

Recunosc, sunt anxios de felul meu, făcându-mi multe griji. Uneori, și adorm cu greutate, iar somnul parcă nu mă odihnește....

Close