Forumul perfect

Întotdeauna mi-a plăcut să-mi intru pe diverse forumuri. Adevărul e că, la început, mi se păreau banale, când căutam ceva pe internet, evitam rezultatele care trimiteau spre fel de fel de forumuri și mi se păreau o pierdere completă de timp, crezând că acolo oamenii doar stau la povești și nu găsești nimic folositor.

După un timp, când căutam un cod de eroare, am găsit rezultate doar pe forumuri. Spre surprinderea mea, am gâsit mai multe detalii decât mă așteptam și am rezolvat problema foarte ușor. Desigur că era o diferență de ani buni, iar forumurile s-au extins în toate domeniile. Atunci am început să citesc mai des forumuri, mi-am și făcut cont la câteva. Am ajuns să pierd ore pe ele, m-am și implicat pe multe și am ajutat comunitățile de acest tip.

Fiindcă lucrez, acum nu mai am timp de povești, parcă totul mi se pare schimbat. Prea mult spam, prea puțină informație și oamenii sunt din ce în ce mai răutacioși. M-am îndreptat spre alte forumuri, despre diverse domenii, până am dat de unul cu oameni extrem de plăcuți. Nu se critică, au păreri asemănătoare, se înțeleg foarte bine și mulți dintre ei se întâlnesc chiar și în viața reală.

Este un site destul de activ, cu un număr foarte mare de persoane și cel mai plăcut este că lipsesc acele persoane care critică totul, care sunt cele mai deștepte și se cred cei mai tari. Chiar și cum arată forumul îmi place, simplu, ceva mai închis la culoare, bine organizat. Cred că i-ar plăcea oricui.

Vreau să subliniez faptul cât de bine sunt organizate aceste forumuri, mai puțin cunoscute, dar cu un număr mare de vizitatori, unde mebrii se ajută unul pe altul, în diverse treburi, de la autocamioane la cum să scapi de mirosurile din frigider sau cum să organizezi o cină romantică în doi.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Dacă ţinem post negru, trăim mai mult

Un grup de cercetători americani susţine că dacă ţinem post negru o zi, două pe săptămână, trăim mai mult şi...

O călătorie… plutitoare!

Drumul era din ce în ce mai lin. "Doamne, eu conduc acum”, îmi spuneam. Parcă nu trebuia să fac nimic....

Setea de cultură a ţăranului român

La badea Ion, vestit că era un om gospodar, vine un reporter care îl roagă să descrie una dintre zilele...

Close