În 2014 am avut un cititor din Groenlanda!

În anul 2014 am primit vizita a vreo 300.000 de cititori (faţă de 170.000 în 2013), ceea ce este destul de puţin, ţinând cont că Muzeul Luvru, de exemplu, a primit 8,5 milioane de oaspeţi. Nici nu ştiu dacă toţi au ajuns la acest blog nefiind direcţionaţi de Google. Însă am avut un cititor tocmai din Groenlanda şi nu cred că mulţi eschimoşi au vizitat muzeul.

Pe 26 ianuarie am avut 1.629 de vizitatori la articolul „Cele mai tâmpite nume din lume. Ce nume vă plac?”, acesta fiind un record în acest an. Între timp, l-am reactualizat. În acest context, nu-i surprinzător că a primit 122 de comentarii în 2014, fiind pe locul 2 în top, după „De ce vă poate fi dezactivat contul pe Facebook”, care a avut 196 de comentarii. Aici trebuie să-i mulţumesc lui Cristian Neacşu, pentru răspunsurile oferite întrebărilor venite de la cititori.

Pe locul 3 în privinţa numărului de comentarii se situează articolul „Dacă ne-am folosi 50% din capacitatea creierului, am putea levita”, cu 98 de comentarii. Pe 4 se află postarea „Sex în trei cu surprize”, cu 56.

Cei mai mulţi vizitatori au venit, fireşte, din România (242.629 vizitatori), după care urmează Italia (10.195), Statele Unite (6.280) şi Germania (6.276). De pe continentul african menţionez Algeria cu 106 vizitatori, iar de pe cel asiatic, India (194). Am avut cititori din 158 de ţări ale lumii, printre care câte unul din Papua Noua Guinee şi Groenlanda. Încerc să-mi închipui cum poate citi un eschimos într-un iglu, dar nu reuşesc. Mă întreb cum de a ajuns internetul acolo.

Cei mai activi comentatori pe blogul meu au fost, în ordine, Rudolph Aspirant, cu 127 de comentarii, de obicei, lungi, Nice, cu 91, Vienela, cu 65 de comentarii, Elly Weiss, cu 63 şi Daniel cu 49. Sunt onorat de atenţia lor şi le mulţumesc.

În acest an cele mai multe referinţe le-am primit de la facebook.com (absolut normal), dragosteoarba.blogspot.ro/ (surprinzător, fiindcă Elly Weiss, administratora blogului, a părăsit ţara de o vreme şi a avut apariţii sporadice ulterior), adelinailiescu.wordpress.com/, sebastianbargau.ro şi maryblog.ro/.

Trei dintre aceste bloguri sunt administrate de fete, cărora ţin să le mulţumesc. Probabil că referinţele cele mai multe vin de la ele fiindcă sunt în blogroll-ul lor. În privinţa lui Sebastian Bârgău am avut o surpriză plăcută, eu comentând rar la articolele sale, deşi îl citesc adesea. Desigur, şi lui îi aduc mulţumiri, şi Adelinei, şi lui Mary, fiind nişte gazde bune.

De remarcar că două treimi dintre cititorii acestui blog sunt de sex feminin, probabil pentru că am avut o atitudine tranşantă împotriva misoginilor. Conform statisticilor, am scris 401 articole în acest an, cifră inexactă, ţinând cont că anul încă nu s-a încheiat şi eu tot mai scriu. Cea mai încărcată perioadă de 30 de zile consecutive a fost cuprinsă între 29 august şi 27 septembrie, când am scris 86 de articole.

Un capitol aparte îl constituie concursurile la care am participat în acest an. Cele mai multe au fost organizate de BlogAwards. Am şi câştigat nişte premii atractive, cele mai multe spre sfârşitul acestui an, cinci. Din acest punct de vedere, a fost un an mai „productiv” decât anteriorul. Relativ la acest aspect i-am scris separat lui Călugăru Ovidiu Marius, căruia îi mulţumesc şi pe această cale.

Sursă: aici

Comments

comments

2 Comments

  1. Nice 31/12/2014
    • Javra 31/12/2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Mereu există ocazii de a purta butoni

Bătrânul gentleman îşi aminteşte că prima lui pereche de butoni aveau formă triunghiulară şi erau formaţi dintr-o piatră semipreţioasă de culoare...

Colindând prin magazinele online

Colindând prin magazinele fashion online, prietena mea a fost surprinsă de varietatea produselor prezentate. Până la un punct, bineînţeles, mai...

Cum ne vindecăm inima rănită?

Cum ne putem reveni mai repede după ruperea unei relaţii? Suferim, ne doare, poate şi plângem, dar parcă nu-i asta...

Close