Infomunca împiedică nepotismul la angajare

Știți care este culmea fustrărilor? Să termini facultatea ca șef de promoție, să ai rezultate remarcabile la masterat, dar să nu te poți angaja din cauza nepotismului funcțional încă. Ai învățat atât și ai înghițit lipsurile din timpul școlarizării, gândind că vor veni vremuri de prosperitate și pentru tine, dar totul se dovedește zadarnic. Stai la mâna părinților, iar când ieși în oraș cu prietenii, îți dă mama bani de buzunar. Și, pentru ca durerea să fie mai mare, colegul mediocru din liceu conduce acum un departament într-o multinațională și își etalează prosperitatea. Dar acum Infomunca împiedică nepotismul la angajare.

Infomunca dovedește empatie față de toți tinerii care nu pot ocupa un loc de muncă decent din cauza nepotismului și publică informații despre joburi în București. Așa ai posibilitatea să filtrezi domeniile ce prezintă interes pentru tine și locurile de muncă în funcție de nivelul de pregătire: industria IT, management, consultanță sau studii juridice.

Postarea unui anunț demonstrează că angajatorul îl caută pe cel mai bun candidat și nu aplică principiul nepotismului la angajare. De când Infomunca înregistrează locuri de muncă în Cluj nepotismul este pe cale de dispariție și în Ardeal. Cererile și ofertele de muncă sunt la vedere, totul este transparent, angajările nu se mai fac pe sub mână.

O practică străveche din marile orașe ale țării este anulată de un site care permite accesul gratuit și nelimitat la locuri de muncă în Timișoara. Informațiile sunt disponibile în limba română și în engleză, iar doritorii își pot face cont pe site. În plus, există posturi pentru începători, intermediari și profesioniști cu vechime mare.

Nu este nevoie de absolut nicio intervenție din afară, fiindcă pe site apar numai informații oneste, verificate în prealabil. Toți cei care folosesc cu încredere paginile de anunțuri Infomunca pun capăt frustrărilor cauzate de faptul că, deși s-au străduit enorm în perioada studiilor, nu au găsit locul de muncă visat din timpul facultății.

Acest text a fost primit de la advertiser.

Comments

comments

3 Comments

  1. Daniel 27/08/2017
    • Cristi 27/08/2017
  2. Daniel 27/08/2017

Leave a Reply

Read more:
Poţi avea şi o vârstă pornografică

Întotdeauna este o delectare pentru mine să vorbesc cu prietenul meu Martin. Are un cabinet de psihologie în centrul Bucureştiului,...

Lasă, că n-o să mor în zece zile!

Întotdeauna mi-a plăcut să mă întorc în locurile în care m-am simţit bine. A fost o perioadă de câţiva ani...

A îngheţat menajeria!

A trecut repede săptămâna asta? Mie aşa mi se pare. Oricum, fiind prima zi de weekend, trebuie să ne întâlnim...

Close