Infomunca împiedică nepotismul la angajare

Știți care este culmea fustrărilor? Să termini facultatea ca șef de promoție, să ai rezultate remarcabile la masterat, dar să nu te poți angaja din cauza nepotismului funcțional încă. Ai învățat atât și ai înghițit lipsurile din timpul școlarizării, gândind că vor veni vremuri de prosperitate și pentru tine, dar totul se dovedește zadarnic. Stai la mâna părinților, iar când ieși în oraș cu prietenii, îți dă mama bani de buzunar. Și, pentru ca durerea să fie mai mare, colegul mediocru din liceu conduce acum un departament într-o multinațională și își etalează prosperitatea. Dar acum Infomunca împiedică nepotismul la angajare.

Infomunca dovedește empatie față de toți tinerii care nu pot ocupa un loc de muncă decent din cauza nepotismului și publică informații despre joburi în București. Așa ai posibilitatea să filtrezi domeniile ce prezintă interes pentru tine și locurile de muncă în funcție de nivelul de pregătire: industria IT, management, consultanță sau studii juridice.

Postarea unui anunț demonstrează că angajatorul îl caută pe cel mai bun candidat și nu aplică principiul nepotismului la angajare. De când Infomunca înregistrează locuri de muncă în Cluj nepotismul este pe cale de dispariție și în Ardeal. Cererile și ofertele de muncă sunt la vedere, totul este transparent, angajările nu se mai fac pe sub mână.

O practică străveche din marile orașe ale țării este anulată de un site care permite accesul gratuit și nelimitat la locuri de muncă în Timișoara. Informațiile sunt disponibile în limba română și în engleză, iar doritorii își pot face cont pe site. În plus, există posturi pentru începători, intermediari și profesioniști cu vechime mare.

Nu este nevoie de absolut nicio intervenție din afară, fiindcă pe site apar numai informații oneste, verificate în prealabil. Toți cei care folosesc cu încredere paginile de anunțuri Infomunca pun capăt frustrărilor cauzate de faptul că, deși s-au străduit enorm în perioada studiilor, nu au găsit locul de muncă visat din timpul facultății.

Acest text a fost primit de la advertiser.

Comments

comments

3 Comments

  1. Daniel 27/08/2017
    • Cristi 27/08/2017
  2. Daniel 27/08/2017

Leave a Reply

Read more:
Cât de anormal sunt?

Astăzi voi răspunde unei lepşe. Fac un astfel de gest numai în cazuri deosebite. În plus, nu-mi place să vorbesc...

Un magazin online de accesorii GSM aparte

Nu mai e pentru nimeni un secret faptul că un telefon inteligent şi o tabletă pot fi protejate împotriva eventualelor...

Cine îţi filmează nunta?

Una dintre nunţile la care am participat a avut printre invitaţi şi un prieten de-al mirelui, care ar fi trebuit...

Close