Javra.eu a devenit CristiVasile.ro

Forţat de împrejurări nefericite, care n-au depins de voința mea, am hotărât să înlocuiesc vechiul meu blog, Javra.eu, cu unul nou, CristiVasile.ro. Mulţi dintre voi aţi aflat de probleme pe care le are firma de hosting Namebox, care de câteva zile a reușit performanța unică de a pierde datele clienților săi cât și back-upurile aferente. Am aflat că în prezent se fac eforturi pentru recuperarea acelor date. Însă nu se știe când și în ce formă se vor recupera acestea.

Back-upul îl aveam din februarie 2016. Cu ajutorul Google Cache, am reușit să-mi salvez mai toate articolele din noiembrie 2016 până la fatidica dată de 15 martie 2017, când serverele Namebox au fost atacate. Cei de la firma de hosting m-au asigurat că nu sunt singurul în această situaţie, ci au fost şterse peste 3000 de bloguri. Sigur, această veste n-a avut darul de a-mi descreţi fruntea.

Așadar, va mai dura câteva zile până când voi reuși să fac lizibile  toate articolele din noiembrie anul trecut până în prezent. Pentru ca această trecere să fie cât mai lină, voi păstra tema vechiului blog, măcar momentan, deși am schimbat domeniul. În cazul în care firma de hosting va repune în funcțiune blogul Javra.eu, cititorii vor fi direcționați automat către noul blog, CristiVasile.ro. Deci oricum ar fi, nu scăpați de Javra, încă are colții ascuțiți! Oricum, această întâmplare poate fi pentru voi un semnal de alarmă și veți avea foarte multă atenție în efectuarea unor backup-uri cu regularitate..

Mulți am pierdut nu numai blogurile pe care le administram, ci și mulți dintre clienții cu care colaboram pentru a face ceea ce știm, să scriem. Deși suntem aceleași persoane, noile noastre bloguri, desigur, nu beneficiază de popularitatea celor pierdute, căpătată după ani de funționare.

Vom munci și vom vedea ce va fi. Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi aceste rânduri și sper că mulți dintre voi vă veți dovedi a fi nu doar prietenii mei, ci și cititori fideli. Am nevoie de voi mai mult decât oricând!

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
De ce fac cumpărături de la un magazin online

Un magazin online importă şi distribuie cele mai importante branduri din domeniul creşterii şi îngrijirii copilului. Alegerea unui pătuț sau...

Recomandările săptămânii

M-am hotărât să înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, intitulată, cel puţin momentan, „Recomandările săptămânii”, din lipsă de originalitate, în care...

Cum scapi de un bătăuș?

Am un nepot, Ionuț, în vârstă de 8 ani. Mereu venea posomorât de la școală. În cele din urmă, soră-mea, mama...

Close