La pescuit

Va spuneam mai demult ca daca ar fi sa merg la pescuit, as merge doar cu prietenii. Ei bine, se pare ca tocmai am spulberat mitul. Saptamana trecuta am primit o invitatie de la rudele mele, incepand de la tata pana la unchi si var, cum ca sa merg cu ei la peste pentru doua zile.

Asta ar fi insemnat sa dormim o noapte din weekend fie in masina, fie in cort. Personal n-am nicio problema sa dorm in cort, dar le-am zis ca, pentru siguranta mea, o sa ma culc in masina. Si asa a fost. Am dormit foarte bine in masina. Dar nimic nu s-a comparat cu momentele petrecute la pescuit.

Si, inainte sa trecem la fapte, m-am uitat dupa niste articole de pescuit pe pe un site de specialitate. Trebuie sa stiti ca există unele produse extrem de bune. Si, pe deasupra, si foarte ieftine. Am dat cativa lei pe doua undite, pentru ca am vazut ca au primit marfa noua si am vrut s-o testez. Asa ca n-am ezitat sa dau la peste si cu cele undite cumparate din timp.

Si, intr-adevar, erau din fibra de carbon si se cunostea la mana atunci cand aruncam momeala. Cum se cunostea? De fiecare data cand scoteam guta si acele din apa si mai aruncam o data, nu simteam aproape niciun impediment. Totul era foarte usor. Si asa si trebuie, cand undita e buna. Si undite bune am gasit intr-n magazin online.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Jucându-te pe calculator, n-ai cum să te plictiseşti!

Lumea jocurilor online este cu totul aparte. Jucându-te pe calculator singur sau împreună cu unul ori mai mulţi prieteni, efectiv,...

Cum mi-am găsit un job bine plătit

După ce am terminat facultatea, n-am reuşit să găsesc un loc de muncă pe măsura pregătirii mele. Şi soţul meu...

Vorbe de spirit despre lene

Din când în când vă voi prezenta lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat...

Close