La pescuit

Va spuneam mai demult ca daca ar fi sa merg la pescuit, as merge doar cu prietenii. Ei bine, se pare ca tocmai am spulberat mitul. Saptamana trecuta am primit o invitatie de la rudele mele, incepand de la tata pana la unchi si var, cum ca sa merg cu ei la peste pentru doua zile.

Asta ar fi insemnat sa dormim o noapte din weekend fie in masina, fie in cort. Personal n-am nicio problema sa dorm in cort, dar le-am zis ca, pentru siguranta mea, o sa ma culc in masina. Si asa a fost. Am dormit foarte bine in masina. Dar nimic nu s-a comparat cu momentele petrecute la pescuit.

Si, inainte sa trecem la fapte, m-am uitat dupa niste articole de pescuit pe pe un site de specialitate. Trebuie sa stiti ca există unele produse extrem de bune. Si, pe deasupra, si foarte ieftine. Am dat cativa lei pe doua undite, pentru ca am vazut ca au primit marfa noua si am vrut s-o testez. Asa ca n-am ezitat sa dau la peste si cu cele undite cumparate din timp.

Si, intr-adevar, erau din fibra de carbon si se cunostea la mana atunci cand aruncam momeala. Cum se cunostea? De fiecare data cand scoteam guta si acele din apa si mai aruncam o data, nu simteam aproape niciun impediment. Totul era foarte usor. Si asa si trebuie, cand undita e buna. Si undite bune am gasit intr-n magazin online.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
De ce le oferim cadouri partenerilor de afaceri?

Cum am nevoie de oameni harnici la firma mea de echipamente electrice și electronice, i-am oferit un loc de muncă...

Ce vor membrii cuplului unul de la celălalt

Conform unui studiu, se pare că femeile ar vrea de la partenerii lor să aibă grijă mărită faţă de ordine...

Amalgam zoologic amuzant

Pentru acest weekend, de început de noiembrie, avem din nou întâlnire la Elly. După ce aţi văzut nişte mirese vesele...

Close