Magia dansului e pretutindeni

Adesea mi se întâmplă să merg în club alături de prieteni şi să-mi dau seama că doar noi, fetele, dansăm. În timp ce noi ne distrăm pe ringul de dans, băieţii pierd timpul la bar, prefăcându-se că-i interesează discuţia. Se pare că au înţeles greşit menirea unui club. Ne putem petrece o perioadă de timp la bar sau pe canapele, dar asta nu înseamnă că asta vom face toată seara. Nu mergem în club să stăm, ci să dansăm şi să ne distrăm. Iar magia dansului e pretutindeni.

De ce stau băieţii la bar? Pentru că mulţi dintre ei nu ştiu să danseze şi preferă să se ascundă în spatele unui pahar de „ceva” şi să se prefacă prinşi într-o discuţie cu cel mai bun prieten sau cu un tip pe care nu l-a mai văzut de mult şi s-au întâlnit acum din întâmplare. Ce facem cu băieţii de la bar? Îi trimitem la câteva cursuri de dans! De ce? Pentru că nu se vor ascunde toată viaţa în spatele unui pahar şi pentru că fetele adoră un băiat care ştie să danseze şi care nu se fereşte s-o arate.

Şi de ce să fugi de cursurile de dans, când poţi învăţa atât de multe lucruri noi? Dansul nu este doar mişcarea trupului, este exprimarea trăirilor interioare. Fiecare se exprimă diferit, de aceea există atât de multe stiluri de dans. Te poţi înscrie la cursurile de Break Dance, dacă eşti activ şi îţi plac lucrurile noi şi moderne, ori la Vals sau Tango, dacă eşti un tip romantic şi dacă îţi place să-ţi exprimi sentimentele.

Din fiecare stil de dans avem de învăţat, fie că învăţăm cum să ne controlăm trupul atunci când suntem pe ring, fie cum să ne exprimăm sentimentele executând un dans… Învățăm ceva ce o să ne folosească toata viața.

Te poţi înscrie la orice curs şi la orice şcoală de dans, important e să-ţi placă şi să-ţi facă plăcere să revii. Este locul în care grijile şi stresul dispar făcându-i loc dansului. E locul în care orice stil de dans prinde viaţă şi culoare. Dar nu uita că magia dansului e pretutindeni. Nu uita să-i acorzi atenţie şi să primeşti dansul în viaţa ta.

Şi data viitoare, când te mai duci în club cu prietenii, nu te mai ascunde în spatele paharului, mergi pe ring şi arată-le toate mişcările pe care le-ai învăţa la cursurile de dans. Căci până la urmă toată distracţie e pe ringul de dans, în mijlocul tuturor, nu la bar, unde se plictiseşte toată lumea. Şi cu siguranţă tu nu mergi în club să te plictiseşti, ci să te distrezi.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Frumuseţea fizică îţi aduce succesul în viaţă

Se spune că frumuseţea este în ochii privitorului, deci că ar fi subiectivă. Totuşi, de obicei, mai mulţi observatori pot...

Rău e să fii papagal!

Am citit că o femeie a dat anunţ că-şi vinde papagalul vorbitor. Un bărbat a fost convins să cheltuiasă 1600...

Șofezi noaptea? Ține cont de aceste sfaturi!

Urmează să șofezi noaptea, dar acest lucru va constitui o premieră? Dacă vei ține cont de aceste recomandări, deplasările nocturne...

Close