Masini BMW

Vad ca in ultimul timp tot mai multi tineri prefer sa-si cumpere BMW pentru ca doresc sa agate niste domnisoare. Si ei cred ca BMW-urile sunt “aspiratoare” de fete, dar nu stiu ca, pentru asta, masina fiecaruia trebuie sa arate cel putin bine. Pentru acest lucru trebuie sa fii pus la curent cu tot ce inseamna material pentru covorase pentru BMW bune, huse pentru masina si, nu in ultimul rand, accesorii pentru ea. Doar in acest fel baietii ar putea avea succes la fete.

Si, din fericire, am vazut ca unii chiar au comandate astfel de covoare. Din intamplare, am ajuns pe un site de specialitate si am vazut, cu cateva zile inainte sa merg sa dau un examen, ca atat vecinul meu de bloc cat si varul meu au acelasi model de covor. Si amandoi mi-au zis ca le-au cumparat de la acelasi magazin online, pentru ca au fost foarte ieftine si, mai ales, de buna calitate.

A fost o adevarata surpriza pentru mine acest lucru, pentru ca, de obicei, un lucru bun nu-l mai gasesti la un pret rezonabil, ca sa nu zic ieftin. In acest fel, va pot spune că exista unele magazine de unde poti sa-ti cumperi fel si fel de covorase pentru masini de la BMW pana la VW sau RENAULT, pentru ca, bineînteles, gusturile nu se discuta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Nevertebrate.ro și două pisici

Cred că v-am mai spus că am în îngrijire două pisici. Îmi plac foarte mult, chiar dacă nu sunt de...

Berea a dus la dezvoltarea civilizaţiei!

După ce au descoperit întâmplător secretul fabricării berii, în urmă cu 10.000 de ani (după unele surse, chiar 11.500 de...

Măgari şmecheri

După ce v-am prezentat semenii noştri, veveriţe haioase precum şi lei şi tigri simpatici, m-am gândit să vă fac cunoştinţă...

Close