Mașinile Smart disponibile în parcul firmelor rent a car

Companiile de închirieri auto de top încearcă întotdeauna să fie la curent cu ultimele modele de mașini existente pe piață și cu cele ce se regăsesc în topul preferințelor clienților. Atunci când modelele Smart au fost puse în vanzare și au avut succes la public, firmele de închirieri au adăugat și ele aceste masini în parcul lor auto. Avantajele închirierii acestui model includ consumul mic, volumul redus al mașinii, confortul acesteia și ușurința parcării ei. În plus, mașinile de clasă mică sunt disponibile pentru închiriere la unele dintre cele mai mici prețuri.

Atunci când vezi un Smart, primul lucru pe care îl observi este mărimea acestuia. Modelul City Coupe (redenumit Fortwo dupa ce Smart a început să producă și alte modele) are o lungime de doar 250 cm, mai puțin de 1,5 m în lățime și aproximativ 1,5 m înălțime. Acest lucru înseamnă că în loc de parcarea paralelă, un Smart poate fi parcat perpendicular pe axul drumului. Într-un loc de parcare de lângă bordură pot parca în acest fel două sau trei mașini Smart. Dacă nu ai posibilitatea achiziționării unui astfel de model, închiriază un autoturism Smart pentru a simți o nouă senzație la volan.

Acest vehicul are o înfățișare unică – arată aproape ca un cub pe roți, cu partea din față tăiată. Însă acea rație a înălțimii raportată la lățime oferă modelului Fortwo un grad mare de stabilitate. Designerii mașinii Smart i-au oferit acesteia, de asemenea, un motor în trei cilindri ce îi conferă destula putere, întrucât aceasta cântărește doar 680 kg, fiind una dintre cele mai ușoare masini de pe piață.

Una dintre problemele mașinilor ușoare este că pot fi nesigure, în cazul unei coliziuni. Soluția Smart este carcasa de siguranță din oțel Tridion. Această cușcă de oțel izolează interiorul mașinii, în timp ce o zonă mică de absorbire a energiei de după impact a fost construită în fața mașinii pentru a diminua șocul, iar motorul este plasat în spatele automobilului, nu în față.

Nu pierde ofertele speciale rent a car și închiriază un Smart Fortwo pentru a putea experimenta un altfel de șofat. Volumul redus al acestui model și consumul mic îți vor permite să conduci și să parchezi cu ușurință în orice oraș aglomerat. Așadar ești invitat să închiriezi un Smart și a experimenta un mod de a conduce aparte și o senzație unică.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cum ne îmbunătăţim memoria

Creierul atinge maturitatea maximă pe la vârsta de 22 de ani, după care se poate menţine astfel numai un timp....

Veştile bune circulă repede!

Recent, mi-am cumpărat un apartament şi am răsuflat uşurat că am scăpat de toate hachiţele băncii, agenţiei imobiliare şi ale...

Ce poartă o femeie în geantă?

Cu câtva timp în urmă, într-un articol, îmi exprimam curiozitatea de a şti ce are o femeie în geantă de...

Close