Mi-e imposibil să spun ce smartphone prefer

De curând v-am povestit despre faptul că am testat un telefon Alliew P6 Quad, al unui prieten, şi că acel smartphone mi-a rămas la sufletul. Dar astăzi, mânat de curiozitate, am intrat într-un magazin de specialitate şi m-am putut juca puţin cu un alt telefon mobil de la Allview, care are cel mai mare ecran din gama proprie, P5 Qmax. Am remarcat cu plăcere aceeaşi supleţe pe care o are varianta P6 Quad. Acum îmi este imposibil să spun care smartphone mă atrage mai mult, P5 Qmax sau P6 Quad, mai ales că raportul preţ/calitate este asemănător.

Primul lucru care deosebeşte smartphone-ul P5 Qmax de toate celelalte din gamă este display-ul MVA de 5,3”, cu culori foarte vii şi un contrast puternic, care îl face perfect pentru urmărirea unor filme HD, mai ales că dispune de o cameră de 8MP, model OV8830. Rezoluţia displey-ului este 960x540px (240 dpi), permiţând unghiuri de vizualizare sporite. Contrastul este puternic, culorile vii, iar procesorul are patru nuclee. Sunetul este foarte clar, graţie amplificatorului audio Yamaha. Alt lucru deosebit este grosimea telefonului de numai 9,9 mm.

Puternicul procesor Quad Core de 1,2 GHz, memoria RAM de 1 GB, dar şi sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, contribuie la rularea fluentă a celor mai sofisticate aplicaţii şi jocuri 3D. Camera permite filmare HD de calitate şi are funcţii ca HDR, fotografiere continuă şi Beauty shot. Desigur, telefonul P5 Qmax permite navigarea GPS şi pe internet, precum şi ascultarea melodiilor (la căşti).

Preţul telefonului Alliew P5 Qmax, de 1.199 lei, mi se pare foarte bun pentru ceea ce oferă. Smartphone-ul are preinstalate aplicaţii precum Office Suite Viewer, pentru vizualizarea documentelor de tip word, xls, ppt şi Gameloft Live. De asemenea, are antivirus Bitdefender Premium valabil 3 luni. Şi încă un lucru important, bateria de 3000 mAh are autonomia de 480 de minute în convorbire şi de 400 de ore in stand by.

Comments

comments

6 Comments

  1. Radu Miclav 27/06/2013
    • Javra 27/06/2013
  2. elly weiss 28/06/2013
    • Javra 28/06/2013
  3. Tod H. Carson 01/07/2013
  4. Jordan Hicks 01/07/2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cele mai haioase maimuţe

Cum încă suntem în viaţă după vineri, 13, putem fi bucuroşi că a venit weekendul, pe care unii dintre noi...

Dacă ţinem post negru, trăim mai mult

Un grup de cercetători americani susţine că dacă ţinem post negru o zi, două pe săptămână, trăim mai mult şi...

Băga-mi-aş în gura lui Meme, fără cratimă!

Nu ştiu ce s-a oţărât aşa lumea că Mihai Stoica, zis Meme, a poftit jurnaliştii afară de pe stadionul pe...

Close