Modele de verighete de lux care îți taie răsuflarea

Verighetele din aur, grație noilor tehnologii de fabricație și inventivității designerilor, pot avea modele dintre cele mai interesante. Finisajele noi se pot executa cu mult succes asupra unor inele în stiluri variate, de la vintage până la minimalist sau futurist. Azi vei vedea niște verighete de lux care îți taie răsuflarea.

1. Modelul de verighete de lux Katiuska din aur roz, conține finisaje premium, dar acesta nu este singurul aspect care le face atât de expresive. Farmecul lor inegalabil este dat mai ales de adăugarea unor detalii dantelate, din filigran, foarte complexe.

2. Perechea de verighete aur cu motiv trandafiri Rosa – colecția de lux Passion – are o eleganță desăvârșită și poate fi executată atât din aur galben, cât și alb. Personal, aș opta pentru prima variantă, datorită cromaticii mai contrastante, dar modelul e absolut încântător în ambele variante. Este un model dedicat cuplurilor romantice, indiferent de vârstă.

3. Inelele de nuntă care au un design modern, compus din benzi cu finisaje intercalate, de tip mat satin și lucioase, oferă un look contemporan tuturor cuplurilor în căutare de nou, care iubesc bijuteriile din aur și accesoriile deosebite și rafinate.

4. Verighete care au diamantul prins în setare tensionată. Poate singurul inconvenient al acestora constă în faptul că trebuie să aveți grijă să nu desfășurați activități sportive, atunci când le purtați. În orice caz, la Atcom, meșterii montează minuțios fiecare pietricică, utilizând tehnologie cu laser de ultimă generație, astfel încât aveți certitudinea că pietrele nu se vor desprinde de la locul lor vreme îndelungată.

5. Verighete care au montate, în loc de diamante, alte pietre prețioase: rubine, smaralde, ametiste, safire.

Acest text a fost trimis de advertiser.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Unul dintre cele mai tari telefoane de pe piaţă

Allview a lansat al treilea său smartphone cu un singur SIM. Telefonul X1 Xtreme are un procesor Quad Core de...

Pisicile au capacităţi de vindecare uimitoare

Indiferent dacă sunt sau nu de rasă, majoritatea pisicilor posedă puteri psihice şi de vindecare neobişnuite. Sute de cazuri bine...

Pentru Kelemen Hunor, dacă ne opunem autonomiei, suntem nebuni sau comunişti!

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR şi candidat la preşedinţie, susţine că, dacă se exclud „cazurile clinice, care trebuie tratate la psihiatrie",...

Close