Nu cumpăra îmbrăcăminte din piață!

Ziua de naştere a prietenei mele este 26 noiembrie. Pică bine, într-o duminică. M-am gândit să-i cumpăr nişte îmbrăcăminte din piață. Cum tot doream să iau ceva de-ale gurii, credeam că-i nimerit să caut acolo un cadou pentru sărbătorită. În cele din urmă, chiar am găsit niște lenjerie sexy, la un preţ convenabil. M-am felicitat în gând că am reusit să cumpăr tot ce aveam nevoie într-un timp scurt şi am pornit spre casă.

Abia aşteptam să-i arăt surorii mele ce-i cumpărasem Alicei, iubita mea, dar şi cea mai bună prietenă a ei. Am desfăcut pachetul cu febrilitate şi am etalat cu mândrie lenjeria neagră achiziţionată din piaţă. Sor-mea a căzut pe un scaun şi a oftat, cu milă:

– Asta-i pentru Alice, zici tu?

– Păi, da, mi-am zis să-i să iau ceva frumos, fiindcă împlineşte…

– Mda, ştiu, mi-a tăiat-o ea. Ţie chiar îţi place chestia asta? Îşi apropie de trup cu silă lenjeria.

– Păi, ce are? Uite, e sexy! Nu pe tine, dar pe Alice…

– …Pe Alice o s-o apuce spirocheţii. Ia mizeria asta de aici! O s-o întreb pe mama dacă nu te-a înfiat cumva de la retardaţi, că nu-mi semeni deloc!

– Nici nu vreau să semănăm. Dacă-mi plăcea şi mie să-mi schimb culoarea părului de la o lună la alta? Şi să port pantofi cu tocuri de 12 cm… Oricum, poate că tu ştii mai bine ce preferinţe are Alice. Ce să-i iau?

– Nu ce, de unde, trebuie să te întrebi. Porcăria asta se vede de la o poştă că-i luată de la o tarabă din piaţă. E un biet turcism. Sau vreo chinezărie de doi bani. Acum nu prea mai e timp de colindat. Ai încercat să iei ceva de pe vreun site?

Sincer, n-am cumpărat prea multe lucruri din magazinele online. Poate fiindcă sunt mai conservator din fire, poate fiindcă mi se pare nefiresc să achiziţionez ceva pe care n-am pus mâna. Lenjerie de damă, cu atât mai puţin…

– Ba da, însă nu ştiu care sunt magazinele în care pot să am încredere.

– Hai să ne uităm pe net! Uite, de exemplu, un site foarte bun pentru ce vrei tu să cumperi. Sau mai bine dăm direct pe lenjerie sexy. Poţi cumpăra orice, au numai lucruri de calitate, de la firme renumite. Bineînţeles că va costa ceva mai mult decât ce ai luat din piaţă, dar Alice merită, o dată în an. Oricum, nu iau pielea de pe tine.

– Zău? Şi ăştia n-au chinezării?

– Ăsta-i un magazin serios. Păi luai tu din piaţă cristale Swarovski cu 40 de lei? Aici găsești bijuterii de toate felurile, pantofi şi rochii cum nu găseşti la arabi, chinezi şi turci. Cum e Black Friday, sunt reduceri bunicele. Şi, dacă eşti băiat deştept, ceea ce mă cam îndoiesc, îţi poţi cumpăra şi tu ceva, că au şi produse bărbăteşti.

Ei, da, strică să-mi iau şi eu măcar o curea? Lui Alice o să-i spun: “Uite ce mi-am luat de ziua ta! La mulţi ani, iubito, şi s-o port sănătos!”

Comments

comments

4 Comments

  1. vienela 28/11/2012
  2. javra 30/11/2012
  3. Cosmintosh 07/12/2012
    • javra 07/12/2012

Leave a Reply

Read more:
Cheltuim online doar 470 lei anual

Coşul mediu al unui cumpărător român e de 2260 de lei anual. Noi cheltuim însă online numai 470 de lei...

O aventură pe Autostrada Soarelui

Zilele trecute m-a vizitat Virgil, un vechi prieten. În fața unei cești de cafea, acesta mi-a povestit cea mai recentă...

Un motor de căutare ne-a găsit pantofi bleu!

Deşi nu sunt ahtiat după modă, am fost nevoit să caut pantofi sport bleu, pentru a-mi asorta cu ei noii...

Close