Participați la Blogathon 2018!

Vă invit să luați parte la Blogathon 2018, o competiție națională extrem de interesantă pentru toți bloggerii. Numai dacă participaţi, puteţi câştiga premii tentante în bani, obiecte şi servicii. În fiecare an trebuie să faceţi acest lucru, pentru a beneficia de eventualele premii câștigate la campaniile la care v-aţi înscris.

Fiecare blogger participant trebuie să scrie, până pe 1 septembrie 2018, un articol cu tema „Campionii Blogosferei sunt răsplătiți în Competiția Blogathon 2018”.

Pentru a câștiga pachetul de premii garantate oferit ocupanților primelor 40 de poziții ale Clasamentului Blogathon 2018, trebuie obligatoriu să anunțați participarea voastră la această competiție, prin intermediul unui articol înscris în concurs.

Cum spuneam, primii 40 de bloggeri din Clasamentul Blogathon 2018, organizat de BlogAwards, vor primi garantat câte un pachet de cadouri (lista premiilor va fi updatată până pe 1 Mai). Personal particip la Blogathon 2018 pentru că mă atrag unele dintre premiile oferite și sper să pot scrie pe gustul advertiserilor.

Mai sper că se va renunța la premierea cu câte un tricou personalizat, pentru că, de obicei, produsul în sine e un chinezism de calitate îndoielnică, ce nu respectă măsura cerută, iar imprimeul pentru personalizare are diverse defecte. Știu, organizatorii n-au nicio vină, dar nici noi, bloggerii, nu merităm să fim pedepsiți cu astfel de premii. Mai bine, lipsă…

De asemenea, sper că vor exista numai campanii care să se adreseze tuturor bloggerilor. De obicei, mulți nu participă, dacă premiile constau în vouchere valabile într-un magazin cu articole, să zicem, numai pentru mămici și copii, fiindcă sunt bărbați singuri, fără țânci în bătătură, sau în obiecte destinate doar șoferilor dotați cu un anumit tip de automobil. Dacă premiile ar fi acordate în bani și nu în vouchere, astfel de motive de a nu participa la unele campanii ar dispărea. Competiția ar deveni mai atractivă.

Sunt optimist, crezând că măcar unele dintre speranțele exprimate de noi, participanții, nu se vor dovedi a fi deșarte. Și de aceea voi participa activ la Blogathon 2018, lucru pe care ar trebui să-l faceți și voi.

.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Vă deranjează advertorialele?

Mulţi dintre cei care avem un blog scriem advertoriale. De ce o facem e evident şi nu insist asupra acestui...

Femeile nu se gatesc pentru vreun barbat

Sora mea, Madalina, e indragostita de bijuteriile care ii dau o nota de eleganta si rafinament: inele, braţari, cercei, coliere,...

Vorbe de spirit

Din când în când vă prezint lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat motto-uri,...

Close