Pentru menținerea sănătății cheltuim ridicol de puțin

Corpul omenesc nu poate produce acizii grași EPA și DHA de tipul Omega 3 și apelam la consumarea uleiului de pește, pentru a reduce colesterolul rău și a ne feri de infarct. Din cauza poluării apelor şi a pericolului de contaminare a peştilor cu toxine, s-a înlocuit uleiul de peşte (extras mai ales din somon, cod și ton) cu uleiul de krill, nişte mici crustacee care sunt principala hrană a balenelor din Oceanul Antarctic. Veți vedea că luând zilnic o capsulă de Korill, ulei de krill, cheltuim ridicol de puțin pentru menținerea sănătății noastre.

Alături de EPA, acidul gras DHA e foarte important pentru funcționarea sistemului nervos și are calități antiinflamatorii. DHA îmbunătățește starea de spirit și e asociat cu sensibilitatea la insulină și formarea celulelor musculare. Consumând o cantitate adecvată de ulei de krill (un gram pe zi, adică o capsulă de Korill), creierul nostru va funcționa optim.

Acizii grași EPA și DHA din uleiul de pește sunt sub formă de trigliceride și ar trebui supuși unor procesări ulterioare pentru a putea fi folosiți de corpul omenesc. Uleiul de krill este mai stabil, datorită conținutului de astaxantină, un antioxidant foarte eficient.

Korill, uleiul de krill, asigură funcționarea optimă a sistemului cardiovascular, reglând nivelul de colesterol și trigliceride, reduce riscul apariției de afecțiuni cardiovasculare, menține tensiunea arterială în limitele normale și reface necesarul de acizi grași esențiali și de antioxidanți naturali.

Se știe că uleiul de peşte e benefic pentru organism. Oamenii de știință au descoperit de aproape 10 ani un ulei şi mai eficient pentru sănătatea noastră: uleiul de Krill.

Beneficiile uleiului de krill

– E cea mai valoroasă sursă de acizi graşi Omega 3. Este de 40 de ori mai eficient decât uleiul de peşte! El constituie cea mai valoroasă sursă de acizi graşi Omega 3 (EPA şi DHA), conținuți sub formă de fosfolipide solubile.

– Uleiul de krill e pur, natural, recoltat şi produs ecologic, nu conţine poluanţi – mercur organic sau alţi agenţi nocivi care i-ar diminua efectele benefice. Se poate alege produsul Korill, obținut din ulei de krill pur, recoltat şi preparat ecologic.

– Omega 3 din uleiul de krill acționează ca un antiinflamator foarte eficient, reducând durerile artritice. Cei care suferă de dureri cauzate de artrită, gută sau inflamații ale venelor ori ale vaselor sanguine ar trebui să ia în mod regulat ulei de krill.

– Spre deosebire de substanţele din uleiul de peşte (trigliceride ale acizilor graşi), fosfolipidele din Korill se absorb complet de organism. De aceea, uleiul de krill e mai eficient, ameliorând mai multe afecţiuni sau simptome, de la tratarea unor inflamaţii până la îmbunătăţirea capacităţilor cognitive (inclusiv demenţă şi boala Alzheimer).

– Femeile însărcinate care iau suplimente cu ulei de krill beneficiază de două avantaje: se reduc simptomele supărătoare asociate sarcinii (greaţă, vărsături, tulburări digestive) şi ajută la dezvoltarea mentală a fătului prin conţinutul de fosfor şi DHA.

– Uleiul de krill îmbunătăţeşte funcţionarea ficatului, susţinând şi detoxifierea. Fosfolipidele din Korill, care conţine ulei de krill, ajută organismul să elimine repede și uşor toxinele.

– Colesterolul rău (LDL), cel total şi trigliceridele scad semnificativ datorită uleiului de kril, care e cel mai bun ulei pentru inimă. Tot sistemul cardiovascular are de câștigat de pe urma consumării de Korill. S-a constatat scăderea colesterolului rău cu 34-38%, în numai 60 de zile. În același interval de timp, colesterolul bun (HDL) a crescut cu până la 46%, colesterol total s-a micșorat cu 13% și s-a redus cu 11% nivelul trigliceridelor în sânge.

– Uleiul de krill conține Omega 3-6-9 și antioxidanți, acționând împotriva îmbătrânirii, prin protejarea celulelor sănătoase ale pielii împotriva agresivității agenților de mediu.

– Fiind bogat în antioxidanți, uleiul de krill ajută la întărirea sistemului imunitar, reducând riscul apariției radicalilor liberi, care deteriorează celulele organismului și ar duce la cancer și alte boli debilitante.

– Previne și tratează simptomele premenstruale (dureri de cap, schimbări de dispoziție, crampe, erupții cutanate). Acizii grași Omega 3 (EPA și DHA) au un efect benefic micșorând anxietatea și îmbunătățind starea de spirit.

– Ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și poate ajuta la tratarea hipoglicemiei și a diabetului zaharat. Excesul sau carența de zahăr (supranumit otrava dulce) din organism indică slăbiciunea sistemului imunitar.

– Spre deosebire de uleiul de pește, cel de krill nu produce arsuri la stomac, iar capsulele de Korill nu provoacă reflux gastric cu gust neplăcut de pește.Korill-ul conține 500 mg de ulei pur de krill, 200 mg fosfolipide, 90 mg acizi grași Omega-3 (EPA/DHA), 400 μg astaxantin. Se recomandă o capsulă pe zi înaintea sau în timpul mesei. Se țin cure de 3 luni, de 3-4 ori pe an. Între cure trebuie făcută pauză de două săptămâni. Prețul corect pentru o cutie de Korill cu 30 de capsule este de numai 35,90 lei. Deci cheltuim sub 1,20 lei pe zi pentru sănătatea noastră…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Setea de cultură a ţăranului român

La badea Ion, vestit că era un om gospodar, vine un reporter care îl roagă să descrie una dintre zilele...

Care e cel mai ciudat deces din lume?

Mulţi semeni au avut parte de decese bizare, unele ironice, altele stupide ori de-a dreptul caraghioase. Cum e să mori...

Vorbe de spirit despre gândire

Din când în când vă voi prezenta lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat...

Close