Prelate auto de la RoGroup

Locuiesc la bloc și mă confrunt, ca mai toți locatarii, cu aceeași veșnica problemă: lipsa locurilor de parcare. Toti posesorii de autoturisme care locuiesc în oras, la bloc, știu despre ce vorbesc. Neavând posibilitatea de a deține un garaj, problema locurilor de parcare este mereu de actualitate. Pe lângă această neplăcere, mămai confrunt și cu alte aspecte mai puțin plăcute: respectiv vara cu “darurile” lăsate de zburătoare pe parbriz, iar iarna cu “storurile” de gheață pe care gerul le așază pe mașină. Vă sunt familiare aceste descrieri? Cred că da… În acest caz, ce e de făcut? Poate, niște prelate auto.

Discutam acum ceva timp cu o prietenă despre aceste “binecuvantări” ale noastre, posesorii de automobile la oraș, și căutam împreună o soluție. I-am spus că mă gândesc serios să-mi achiziționez o husă protectoare pentru mașină sau ceva cu care s-o acopăr cumva. Îmi amintesc că atunci când eram copil și mașinile reprezentau o adevarată valoare, toți vecinii mei își protejau mașinile cu prelate.

Acestea erau confecționate din material textil, cu tot felul de imprimeuri și, aproape invariabil, pe ele era scris cu vopsea numărul de înmatriculare al autoturismului. Bănuiam că mai există asemenea produse pe piața de profil, așa că am decis să caut pe internet un magazin de accesorii auto pentru a vedea dacă pot achiziționa o prelată pentru mașina mea.

Cu o plăcută surprindere, pe site-ul www.rogroup.ro am găsit chiar o ofertă generoasă de prelate auto, la prețuri foarte bune. Însă m-am lovit de o dilemă… Care prelată este bună pentru mașina mea? Ce dimensiuni trebuie să aiba? Din fericire pentru mine, fiecare produs este însoțit de o descriere completă și sunt precizate și dimensiunile, astfel încât este foarte ușor de găsit cea mai potrivită prelată. În plus sunt specificate și mărcile de mașini pentru care se poate folosi respectivul model.

Am ales să achiziționez o prelată confecționată dintr-un material dublu, ce are exteriorul impermeabil și rezistent la razele UV. În plus, prelata auto aleasă are partea din interior confecționată din material anti-zgârieturi ce protejează vopseaua autoturismului, iar sistemul de prindere cu elastic în colțurile mașinii este foarte ușor de folosit.

Acest text a fost primit de la advertiser.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Cele mai ciudate legi europene

După ce v-am arătat cele mai nebune legi ale circulaţiei de pe mapamond, dar şi nişte legi prosteşti referitoare la...

Cum s-o convingi că ești bărbatul ideal pentru ea

Dacă te-ai hotărât să-i ceri mâna iubitei tale și ești sigur că răspunsul ei va fi cel dorit de tine,...

Cum stă treaba cu mașina de spălat?

Abia după ce te-ai mutat la casa ta îți dai seama cât de important este să ai o mașină de...

Close