Produse pentru gura lumii

Se spune despre gura lumii că ar fi slobodă. De cele mai multe ori, spune vrute și nevrute, fără să fie în cunoștință de cauză, inventând și înflorind fapte, de obicei, imaginate, pentru a face realitatea mai colorată. Gura lumii e obișnuită să bârfească, adică să mănânce ce nu trebuie. Se spune despre femei că sunt campioane la bârfit. În calitate de bărbat sunt în măsură să dezmint această știre falsă, care vrea să pună în umbră meritele tagmei bărbătești. Ei bine, cu îndreptățită mândrie vă anunț că bărbații bârfesc la fel de abitir ca și femeile. De aceea, azi vă prezint niște produse special făcute pentru gura lumii.

Desigur, v-ați lămurit că voi pomeni despre binefacerile hârtiei igienice, larg folosită și de politicieni după declarațiile făcute în nobilul scop de a amăgi electoratul. Chiar zilele acestea am auzit fel și fel de declarații făcute de politicieni la adresa rivalilor politici. Bineînțeles, unii țipă că ceilalți trebuie să-și dea demisia din funcțiile pe care le dețin. Apoi sunt nevoiți să folosească vestita hârtie igienică.

Să nu credeți că lucrurile sunt definitiv tranșate! Curând urmează noi alegeri parlamentare și se vor face niște alianțe politice despre care se va spune că sunt un soi de anus contra naturii. Cei care se porcăiau în dezbateri televizate vor face front comun în vederea servirii țărișoarei noastre, adică pentru a ajunge la ciolan. Cu această ocazie, se va consuma din plin aceeași hartie igienică. Și se vor pupa cu foc guri care până ieri erau de canal. Cum altfel, dacă interesul național o cere?!

Și vor forma un alt Parlament al rușinii naționale, pentru a-și acorda noi și noi privilegii, care vor scandaliza cancelariile statelor civilizate. Însă nu-i cazul să ne facem griji: există hârtie igienică menită să șteargă urmele urât mirositoare. Politicienii vor turna una, alta și altele, iar norodul va înghiți și va tăcea, fiindcă asta-i menirea lui: să-i aleagă pe niște neaveniți în fruntea sa, pentru a desăvârși ceea ce au început alții, în precedenta guvernare: îmbogățirea proprie spre sărăcirea celor care i-au ales.

Manevrele și jocurile politice murdare vor dăinui în continuare, chiar dacă vor fi ținute departe de ochii și urechile lumii. Încă mai există presă zice-se liberă, ai cărei finanțatori au ajuns ori vor ajunge după gratii și, desigur, vor poza în niște biete victime neștiutoare ale acestor jocuri politice. Mai nou, s-au înfiinţat bloguri menite a servi interesele unor politicieni şi există destui postaci care vorbesc cu degetele pe tastatură, după care se şterg cu veşnica hârtie igienică.

Dar de unde vine acest produs atât de necesar? Pe piață există un producător de top, renumit pentru producţia şi distribuţia de echipamente şi consumabile destinate igienei comunităţilor, care întreţine relaţii economice cu pese 10 state ale lumii, situându-se în top 5 distribuitori naţionali specializaţi în igiena profesională. Nu avem decât să-i mulţumim că pune în circulaţie produse atât de bune spre folosinţa zilnică a gurii lumii.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Cele mai tâmpite anunțuri

Mica publicitate e plină de anunţuri care de care mai amuzante, trăsnite și chiar ciudate. Cel mai adesea, umorul este...

Tărâmul unui zâmbet regăsit

Cu toţii zâmbim atunci când avem parte de o surpriză plăcută. Când ni se oferă ceva în dar, schiţăm un...

Am prins vandalul!

De câteva zile, vopseaua metalizată a Opel-ului meu era stricată de zgârieturi. La început, erau puţin vizibile, dar numărul acestora...

Close