Putem câştiga bani cu QuickMobile!

LOGO_NOUQuickMobile este unul dintre cei mai importanţi retaileri de IT&C din România, activând de peste 10 ani pe piaţa online. Portofoliul de afaceri al firmei cuprinde o largă reţea de puncte de vânzare în cele mai importante centre comerciale din ţară, concepute ca magazine cu acces de 360°. Putem deveni nu doar cumpărători mulţumiţi ai unor produse de calitate, ci să şi câştigăm bani cu QuickMobile.

În cadrul reţelei de marketing afiliat Profitshare avem ocazia de a câştiga bine online prin promovarea produselor QuickMobile. Orice vânzare generată de oricare dintre noi prin metodele fiecăruia de promovare va fi recompensată printr-un comision.

QuickMobile.ro se adresează cu precădere persoanelor pasionate de tehnologie, care caută dispozitive de ultimă generaţie, propuse de branduri de renume mondial. Oferta QuickMobile are în componenţă peste 6000 de produse din domeniul IT&C, gadgeturi, accesorii şi branduri de lux.

Pentru fiecare vânzare sau comandă generată pentru acest magazin online, venită prin eforturile inviduale de afiliat, vom primi un comision cuprins între 3% şi 20%, în funcţie de categoria produsului, ceea ce nu-i puţin.

i_m_watch_color_smartwatch_albastru-211934Magazinul ne oferă modalităţi de promovare extrem de variate, gândite în aşa fel încât să atragă cât mai mulţi cumpărători. Şi pentru asta nu ne trebuie vreun program savant sau un anumit design pentru a demara activitatea de afiliat. QuickMobile ne pune la dispoziţie absolut toate uneltele de promovare de care putem avea nevoie, dar şi, lucru foarte important, o ofertă de preţ cu adevărat competitivă.

Putem promova magazinul QuickMobile prin mai multe modalităţi: pe website-ul sau blogul personal, pe reţelele sociale, pe forumurile pe care activăm. Avem la dispoziţie diverse unelte de promovare: widget-uri cu produse, link-uri de afiliat, slidere de produse şi bannere de diverse dimensiuni. Categoriile de produse disponibile în acest magazin online sunt Telefoane, Gadget, Accesorii, şi Branduri de Lux.

Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Portofoliul cuprinde peste 150 de branduri, printre care se numără Apple, BMW, Ferrari, Jean Paul Gaultier, Google, Guess, Hello Kitty, Kenzo, Karl Lagerfeld, Mini Cooper, Moschino, Nike, Samsung etc.

QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane şi Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoriile Accesorii şi Branduri de Lux. Se poate consulta Qucikmobile in Profitshare pentru amănunte.

bg_s4Mini_quickmobile

Magazinul ne ajută oferind clientelei servicii care cuprind: livrare în ziua comenzii, prin serviciile de curierat rapid Fan Courier, comenzile de peste 100 ron (TVA inclus) beneficiază de transport gratuit în cele 500 de localităţi din raza de acţiune Fan Courier, consultanţă specializată, produse nou-nouţe garantat originale, cele mai simple şi mai moderne metode de plată, servicii extra premium, garanţia extinsă a produselor cumpărate până la 4 ani, service express în maxim 5 zile etc. Toate aceste avantaje explică şi afluenţa de vizitatori (peste 2,2 milioane pe an).

De anul trecut, firma oferă consumatorilor români nu doar shopping de calitate, ci şi acces la un conţinut editorial premium, care pune accent pe ultimele trenduri din domeniul modei şi new-tech, precum şi din zonele artelor, entertainment-ului şi new media, situându-se în acest fel printre deschizătorii de drumuri la nivel mondial.

În fiecare pagină de produs vizitatorii pot găsi informaţii legate de stocul acestuia. QuickMobile le pune la dispoziţie o ofertă de reduceri în fiecare weekend prin campania Reduceri de QuickEnd. Reducerile sunt cu adevărat extraordinare, ajungând până la 99% la toate produsele comercializate, 3 zile pe săptămână: vineri, sâmbătă şi duminică.

Apple iPhone 5Pentru a beneficia de Reducerile de QuickEnd trebuie să ne abonăm la newsletter-ul firmei, fiind siguri că astfel primim ofertele în fiecare zi de vineri, fără excepţie. Şi apoi, firma aduce în premieră în România o serie întreagă de gadgeturi, multe dintre ele în exclusivitate, care nu se găsesc la niciun alt comerciant din ţară. De exemplu, acest magazin a fost primul care a adus Apple iPhone 5 în România şi am avut posibilitatea să-l achiziţionez.

Firma îşi ajută clienţii să găsească cele mai potrivite produse, prin sistemul click and match. Totul e simplu: se intră pe site, se accesează opţiunea find your style şi, în doar 3 paşi, se vor descoperi gadgeturi şi accesorii pe gustul tuturor.

Quickmobile oferă posibilitatea înlocuirii produsului în termen de 14 zile de la data achiziţiei, ca şi service gratuit prin sistemul door to door, prin care cumpărătorul nu trebuie să se deplaseze la service, coletul fiind ridicat şi adus înapoi de către Fan Curier.

Ei da, având astfel de avantaje pentru potenţialii clienţi, putem câştiga foarte bine promovând produsele QuickMobile.quickmobile (1)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Prelate auto de la RoGroup

Locuiesc la bloc si ma confrunt, ca mai toti locatarii, cu aceeasi vesnica problema: lipsa locurilor de parcare. Toti posesorii...

Fotograf de nunta din Bucuresti

În sufragerie, pe un perete, exista fotografia de nunta a parintilor mei. Tata are un aer impunator, de parca mi-ar...

Eclipsa de prețuri de la Zorilestore.ro, de Black Friday!

ZorileStore.ro oferă 25% reducere la colecția toamnă-iarnă 2016. Însă, aici, a cincea campanie de Black Friday începe pe 18 noiembrie...

Close