Putin se pregăteşte de război, iar ruşii, de sex!

Un fost consilier al lui Putin a declarat că liderul rus a pregătit de câţiva ani buni anexarea Crimeei. Dar iată că, în timp ce preşedintele lor se pregăteşte de război, ruşii au chef mai degrabă de sex. Ca dovadă, sex-shopurile din Rusia sunt jefuite cu regularitate, iar atracţia lor principală o constituie pastilele împotriva impotenței masculine, păpuşile gonflabile şi alte jucării sexuale.

Un sex-shop din Sankt-Petersburg (al doilea mare oraş din ţară, situat în nord-vestul Rusiei) a fost jefuit pentru 24 de pastile de Viagra şi 6000 de ruble (119 euro), a anunțat poliția locală într-un comunicat pentru presă. Doi tineri de 18-20 de ani au legat vânzătoarea, au luat din sex-shop ce i-a interesat şi s-au făcut nevăzuţi.

De altfel, se pare că sex-shopurile sunt frecvent jefuite în fosta capitală rusă, fiind vizate mai curând pastilele împotriva impotenței şi jucăriile sexuale, nicidecum banii. De exemplu, în urmă cu doi ani, trei indivizi au jefuit un sex-shop din centrul orașului, plecând numai cu o păpușă gonflabilă.

Cu toate că una vrea preşedintele lor şi cu totul altceva tinerii ruşii, popularitatea lui Putin a crescut în ţară, atingând în august un record de 87%. Se pare că poporul rus admiră atitudinea războinică a tătucului lor, iar acesta ştie bine acest lucru. De aceea „se lasă” fotografiat la bustul gol, jucându-se cu fiare sălbatice şi cu arme de foc.

În vreme ce Uniunea Europeană şi Statele Unite se mărginesc să aplice sancţiuni economice Rusiei, Putin a comasat multe trupe la graniţa cu Ucraina. De altfel, un fost consilier al lui Putin a afirmat că acesta a plănuit anexarea Crimeei încă din anul 2003. Şi, desigur, nu se va mulţumi doar cu atât, trupele ruse fiind pregătite pentru un nou război mondial, armamentul lor nuclear începând să fie modernizat.

Asta arată faptul că ruşii vor şi dragoste între ei, şi război cu restul lumii. Rusia e o ţară ciudată, cu locuitori veşnic însetaţi de vodcă, dar cu un conducător şi mai ciudat, îmbătat de putere.

Surse: aici şi aici

Comments

comments

3 Comments

  1. Aurora Georgescu 30/09/2014
    • Javra 30/09/2014
      • Rudolph Aspirant 03/10/2014

Leave a Reply

Read more:
Secretele unei căsnicii fericite

Conform experţilor în probleme conjugale, membrii cuplurilor care sunt deschişi faţă de celălalt sunt mai fericiţi şi relaţia lor e...

N-au zburat din funcţii toţi vinovaţii!

Intenţionat n-am scris imediat despre tragedia aviatică. Voiam să văd dacă îşi dau demisia oamenii care ar fi trebuit să...

Când ai nevoie de un încărcător laptop nou?

Un încărcător pentru laptop este absolut necesar pentru buna funcționare a aparatului în cele mai bune condiții. Fără alimentator laptop,...

Close