Reclamată la OPC din gelozie!

O femeie din Moineşti a reclamat cu mânie proletară la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Bacău că o vânzătoare flirtează fără rușine cu clienţii de parte masculină, inclusiv cu bărbatul ei. Dintr-un îndreptățit sentiment curat de gelozie, reclamanta din Moineşti, căreia nu i-a mai zâmbit nimeni de multă vreme, a făcut plângere scrisă la OPC, afirmând că angajata unui magazin din apropierea casei sale „le face ochi dulci” clienţilor, iar soţul personal s-ar afla printre „victimele” acesteia.

„O doamnă reclama o angajată de la un magazin de pe lângă domiciliul dânsei, că face ochi dulci bărbaţilor şi soţului ei şi că acesta, când ajunge acasă, devine violent şi o bate. Acolo nu avem noi competenţă de control. I-am sugerat, i-am recomandat doamnei, în cazul în care este vorba de violenţă, să se adreseze Poliţiei, instituţiilor abilitate”, a declarat Alin Năstasă, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bacău, chestionat în legătură reclamaţiile ciudate pe care le-a primit în ultima vreme.

Reclamanta are perfectă dreptate: din moși strămoși se știe că bărbații își caftesc consoartele mai ales după ce vin de la cumpărături, unde au putut vedea cum s-au scumpit toate. Și, cum guvernanții nu le sunt la îndemână, își pocnesc nevestele. Iar dacă vânzătoarele le-au și zâmbit, e vai și amar de soțiile cumpărătorilor. Sigur, shoppingul a devenit o probă dură pentru nervii tuturor, dar comportatamentul vânzătoarelor e scandalos și trebuie făcut ceva!

Unde s-a mai pomenit una ca asta în comerțul de stat și particular din România de azi? Auzi, să-i zâmbești clientului! Sperăm ca ministrul Educației, care ar trebui să răspundă și de zâmbetele din comerț, să ia măsuri de urgență, pentru ca acest comportament deșănțat să fie stârpit.

Adevărul e că în fiecare an, așa cum am arătat și aici, la sediul instituţiilor de acest gen sosesc zeci de apeluri cu reclamaţii prostești. O altă sesizare la fel de ciudată a fost făcută la sfârşitul primăverii, când un bărbat a cerut înlocuirea unor prepeliţe insuficient de arătoase.

Sursa: aici

Comments

comments

One Response

  1. Daniel 25/09/2017

Leave a Reply

Read more:
Cele mai apreciate surse de lumină decorativă

Soția mea și cu mine ne-am mutat, în fine, într-o casă nouă, mai mare. A trebuit să ne cumpărăm diverse...

Câtă lume a citit Biblia?

Biblia e cea mai importantă carte a creştinătăţii. Totuşi, prima ei traducere în limba română a fost consemnată abia spre...

Conexiunea la internet, grija omului modern

Fiecare generație are diverse neliniști legate de multe probleme cu care se confruntă. Acum 30 de ani, preocuparea principală a...

Close