Shopping? Da, însă în mediul virtual!

V-am mai spus că prietena mea a înlocuit de multă vreme shoppigul cu vizitarea magazinelor din mediul virtual. Adevărul e că şi mie îmi place mai mult să casc gura la produsele din magazinele online, instalat comod la mine acasă, decât să alerg pe străzi. Pe internet, dacă nu-mi place ceva sau mă plictisesc, dau un click şi sunt într-un alt magazin. De asemenea, aici pot vedea chiar toată marfa, nu numai exponatele dintr-un magazin fizic, în cel mai scurt timp posibil.

Atunci când se apropie ziua de naştere sau onomastica unei cunoştinţe, prietena mea mă anunţă şi atunci începem să ne gândim la un cadou potrivit. De obicei, când e vorba de sărbătorit o femeie, Alice sugerează ce să-i cumpărăm. În schimb, în cazul unui bărbat, în general, eu sunt cel care alege un cadou, dar, desigur, prietena mea mă poate sfătui.

Voiam să caut pe internet un magazin de cadouri, dar Alice m-a oprit, spunându-mi că ştie ce ne trebuie. Adevărul e că în ultima vreme, am văzut că prietena mea încearcă să se axeze pe numai câteva magazine online de încredere, ca să nu mai caute mult pe net. Când vrem un magazin de cadouri online, ea intră direct pe site-ul unui magazin anume. Şi dacă tot butona pe taste, am rugat-o să caute nişte cadouri personalizate, iar ea mi-a spus că trebuie să fiu mai precis. În pană de idei, am propus ceva clasic pentru un bărbat: un portofel.

Mă gândeam la un portofel serios din piele, cu o mulţime de despărţituri şi buzunăraşe, însă prietena mea mi-a arătat nişte portofele moderne, foarte haioase, din aluminiu. Puteau fi luate foarte bine drept portcarduri. Am ales un portofel la care m-a atras culoarea deosebită. E o alternativă de actualitate a vechilor portofele, poate cam demodate, însă care se potrivesc foarte bine bărbaţilor mai în vârstă. Dar sărbătoritul nostru are în jur de 30 de ani.

Într-un astfel de portofel fabricat în Germania se pot păstra foarte bine până la 16 carduri de orice fel, dar şi permisul auto sau cartea de identitate. Portofelul clasic e cam groscior, iar plin, devine chiar incomod de purtat, pe când acesta din aluminiu are doar 23 mm grosime, deşi dispune de două compartimente: unul pentru carduri şi unul pentru hârtii şi bancnote.

Mai mult, portofelul reprezintă o protecţie sigură împotriva demagnetizării cardurilor, a scanării radio-frecvenţei de identificare şi a factorilor externi, precum nisip, apă etc. În plus, încape uşor într-un buzunar, ca să nu amintesc de servietă. Desigur, am făcut imediat comandă.

Comments

comments

4 Comments

  1. Vienela 09/07/2013
    • Javra 09/07/2013
  2. elly weiss 13/07/2013
    • Javra 13/07/2013

Leave a Reply

Read more:
Putem reduce la jumătate factura la încălzire!

Iarna costurile încălzirii pot dubla factura la întreţinere. Sistemul de termoficare e o soluţie care ne arde la buzunare, deşi...

Ne putem dezvolta inteligenţa

Inteligenţa umană e alcătuită din cea cristalizată (esenţială pentru ea fiind memoria pe termen lung) şi cea fluidă. Inteligenţa cristalizată...

The american dream

De când sunt mici, americanii sunt învățați despre visul măreț, aşa-numitul The american dream. Și când ajung mari, unii pot...

Close