Siguranţa afacerii şi a locuinţei tale

poarta-batanta-yk-pb2044-934Trebuie să investeşti urgent în siguranţa afacerii şi a locuinţei tale prin sistemele de porţi automatizate. În funcţie de necesitate, de modalitatea de instalare preferată, vor putea fi asigurate informaţii sau fişe tehnice, extrem de utile în ceea ce înseamnă automatizarea porţilor batante sau culisante.

Instalarea unui sistem de alarmă antiefracţie e cea mai bună alegere pentru protecţia şi siguranţa anumitor bunuri, a locuinţei şi familiei sau, de ce nu, a unei companii.

Sistemele de supraveghere video sunt folosite la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat şi pot fi utilizate atât pentru spaţii comerciale, cât şi în zone rezidenţiale.

Sistemele de control acces reprezintă un instrument esenţial pentru managementul resurselor umane într-o organizaţie. Pentru accesul în parcări rezidenţiale şi industriale există bariere automatizate precum şi toate accesoriile necesare lor.

Interfonul şi videointerfonul sunt proiectate pentru a dezvolta interfonul de scară cu carduri de proximitate, oferind comunicare video între apartamente, precum şi între apartamente şi intrarea în scară.

Există şi soluţii variate de automatizări porţi batante şi kituri complete, de la producători de renume, ca GRITALIA, Matt sau Telcoma.

Firma Ordis funcţiona încă din anul 2005, ca societate de pază şi protecţie, iar în 2008 a fost activată divizia de sisteme de securitate. Pe divizia de sisteme, activitatea de bază este importul, livrarea şi instalarea de sisteme de securitate, realizarea de instalaţii electrice şi sisteme de distribuţie. Produsele oferite sunt moderne şi de cea mai înaltă calitate, în conformitate cu standardele europene din domeniu.

Ordis este o companie care comercializează produse pentru siguranţa casei şi a spaţiilor comerciale. Printre produsele disponibile în ofertă sunt şi sistemele de automatizare porti batante şi culisante, precum şi elemente de feronerie pentru porţi culisante şi autoportante. Produsele acestea pot fi achiziţionate direct de pe site. Ordis.ro oferă seriozitate şi profesionalism pentru toate produsele şi serviciile sale.

Aceste produse pot fi achiziţionate fie din sediul firmei Ordis din Sibiu, fie prin comandă online. Poţi profita imediat de ofertele lunii curente şi comanda kiturile de care ai nevoie. Livrarea produselor se face în 1-2 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Garanţia este 2 ani. Eventuala returnare a produselor se poate face în 30 de zile.

Firma colaborează cu producători şi distribuitori autorizaţi de echipamente de securitate şi oferăpartener-ordis-200x80-200x80 instalare sisteme de securitate în multe localităţi, printre care Bucureşti, Cluj, Alba, Tg-Mureş, Vâlcea, Sibiu, Sighişoara, Bistriţa, Baia Mare, Mediaş, iar montarea se face de către un personal specializat de la Ordis.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Eclipsa de prețuri de la Zorilestore.ro, de Black Friday!

ZorileStore.ro oferă 25% reducere la colecția toamnă-iarnă 2016. Însă, aici, a cincea campanie de Black Friday începe pe 18 noiembrie...

Cele mai tari perle ale comentatorilor TVR

Oricine poate fi comentator sportiv. Dacă ştii să traversezi singur strada, succesul ţi-e asigurat. Poţi comenta orice, de la fotbal...

Vânători, pescari, pirați… La OakiClub găsești orice!

Vărul meu, Petre, e un vânător împătimit. Ca orice vânător care se respectă, este şi un pescar redutabil. Ce mi...

Close