Sofezi noaptea? Tine cont de aceste sfaturi!

Urmeaza sa sofezi noaptea, dar acest lucru va constitui o premiera? Daca vei tine cont de aceste recomandari, deplasarile nocturne cu masina in mediul urban, pe sosele si drumuri publice sau pe autostrada se vor transforma in calatorii pline de farmec. In plus, noaptea este mai putin trafic, iar pe timp de vara, temperaturile sunt mai suportabile. Firma noastra iti pune la dispozitie servicii de inchirieri masini ieftine in Bucuresti, cu care te poti deplasa in perfecta siguranta la destinatia dorita, indiferent de momentul zilei!

Faptul ca 90% din abilitatile de reactie ale unei persoane, cand sofeaza, sunt bazate pe simtul vazului, este o realitate incontestabila. Pe timpul noptii, vederea poate slabi, ceea ce face ca perceptia si recunoasterea culorilor, ca si vederea perifica, vor fi afectate dupa apusul soarelui. In plus, este in natura omului ca pe durata noptii sa fie mai putin alert.

Statisticile au indicat faptul ca sofatul pe timpul noptii e activitatea care a condus la o rata mai mare de accidente mortale (49 % din accidente au loc noaptea), desi in aceasta perioada drumurile sunt mai putin circulate de masini. Se pare ca sofatul noaptea prezinta, de fapt, o rata de fatalitate per kilometru de 3 ori mai ridicata comparativ cu condusul pe timp de zi.

Coducatorii auto in stare de ebrietate, cei obositi si animalele sunt unele dintre pericolele care se ivesc preponderent noaptea. Asadar, daca esti nevoit sa urci la volan noaptea, iata cateva sfaturi: nu uita sa-ti pui centura, sa ajustezi scaunele si oglinzile, sa nu folosesti telefonul mobil in timp ce conduci. Sa asculti muzica preferata te poate ajuta sa te relaxezi cand conduci sub presiune. De fapt, cel mai rau e sa te agiti, atunci cand sofezi noaptea. De aceea, poti utiliza inclusiv tehnici de respiratie pentru relaxare, daca simti o stare de nervozitate sau de anxietate.

Pastrarea limitei de viteza constituie, de asemenea, o buna practica pentru a preveni riscurile unui incident. Totodata, trebuie sa te asiguri ca farurile si luminile de pe bord sunt pornite, pentru a vedea drumul si toate instrumentele de care ai nevoie. Faza lunga este recomandata numai cand conduci in zonele rurale.

Toate modelele de masini de inchiriat in Bucuresti din parcul nostru auto se afla in perfecta stare de functionare, asa incat vei dispune din start de bune facilitati de manevrabilitate, inclusiv pe durata noptii. Te asteptam cu servicii si oferte imbatabile rent-a-car in capitala si de la aeroport!

Acest text a fost primit de la advertiser.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Pisici zburdalnice

A mai trecut o săptămână şi Moş Crăciun e ocupat până peste cap cu procurarea tuturor cadourilor. Încă un bob...

De ce suntem clienţi ai farmaciilor independente

De curând am avut nevoie de un consult medical, fiindcă primăvara răcesc adesea şi obosesc repede. I-am telefonat verişoarei mele, Rodica,...

Linişte! Mutaţi-vă pe Lună şi lăsa-ţi-mă în pace!

Nu-mi plac certurile. Sunt pacifist şi calm din fire. Ca şi voi, probabil, n-am avut mari probleme decât cu vecinii...

Close