Sport şi sănătate cu Sport Guru

sportguruAndrei este unul dintre prietenii care mă vizitează adesea, după ce îşi face obişnuita alergare de o oră în parcul bucureştean Titan. Până de curând avea două probleme: câinii vagabonzi care îl fugăreau prin parc şi găsirea unor pantofi de sport adecvaţi pentru alergare. De câinii fără stăpân l-a scăpat primăria, iar soluţia pentru încălţămintea adecvată i-am oferit-o eu. Astăzi veţi vedea cum ne ajută şi pe mine, şi pe Andrei acelaşi magazin de articole sportive, Sport Guru, să ne menţinem în formă.

Andrei a moştenit pasiunea pentru alergare de la partea maternă a familiei sale. Bunica şi străbunica lui au fost campioane ale României la atletism. Străbunica lui alerga în cursele de fond pe teren variabil. Cursele începeau şi se sfârşeau pe stadion, dar majoritatea timpului se alerga pe străzile din apropiere. Străbunica lui a devenit campioană într-o bună zi, când un câine fioros a văzut-o alergând şi s-a luat după ea. De frica lui, şi-a accelerat alergarea şi a terminat prima cursa.

Bicicleta-Sprint-Sintero-Man-28-quotDesigur, istoria atletismului e plină de astfel de întâmplări. Andrei nu are veleităţi de mare atlet, dar îi place să-şi menţină forma fizică şi sănătatea prin alergări în aer liber. Spre deosebire de el, eu preferam să pedalez şi, anul trecut, îmi cumpărasem bicicleta de la SportGuro.ro Sprint Sintero Man 28″, de un negru antracit, frumoasă foc, cu frâna pe jantă şi amortizor numai pe faţă, exact ce-mi trebuia pentru cursele prin oraş. Andrei îşi încheie ziua de întreţinere a formei fizice pe bicicleta mea.

El aflase de la bunica lui că e foarte obositor să alerge prin parcuri pe aleile asfaltate şi mi se plângea adesea că pantofii săi de sport nu se potriveau nici cu alergarea, nici cu pedalarea şi că-şi nenoroceşte picioarele. Într-una din zile, după ce mi-a adus bicicleta înapoi, nemulţumit că obosise după ce pedalase numai vreo 3 km, m-am uitat cu atenţie la încălţările lui şi i-am sugerat să-şi cumpere unele mai uşoare.

Pantofi-alergare-barbat-New-Balance-650V2-albastru-portocaliu-2015Şi, cum tocmai lucram ceva la calculator, l-am invitat să-şi aleagă nişte pantofi alergare de la SportGuru.ro. Andrei a studiat toate modelele propuse de acest magazin online şi s-a îndrăgostit de nişte pantofi New Balance 650V2 albaştri, cu talpa portocalie, alcătuită din 3 straturi, special creaţi anul acesta pentru a reduce impactul piciorului cu solul şi a absorbi şocul din timpul alergării. I-a comandat imediat şi îi va primi în maxim 48 de ore.

Şi cum produsele de calitate de la SportGuru.ro l-au atras, provenind de la branduri celebre, s-a uitat cu interes la bicicletele pentru fitness, neaşteptat de ieftine la cât de complexe sunt, afişând timpul de pedalare, viteza, distanţa pe care ar parcurge-o pe şosea, numărul caloriilor arse şi pulsul. Şi-a notat denumirea exactă a bicicletei magnetice Lifegear Bicicleta-magnetica-Lifegear-2639026390, care are scaun ajustabil şi senzori de puls pe ghidon, a făcut nişte calcule, după care mi-a spus că o va cumpăra peste două luni.

Pe mine, în schimb, m-a atras o bandă de alergare. Adevărul e că SportGuru.ro are produse de o calitate excelentă, la preţuri competitive şi vă invit să le studiaţi. Precis vă veţi comanda câteva produse de aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Puterea unei virgule

În cadrul unui experiment sociologic, unui grup de 50 de persoane format în mod egal din femei şi bărbaţi i...

De ce fac cumpărături de la un magazin online

Un magazinul online importă şi distribuie cele mai importante branduri din domeniul creşterii şi îngrijirii copilului. Alegerea unui pătuț sau...

Guvernul poate face din tâmpenie o artă

Anul trecut, cea mai mare grijă a românilor a constituit-o lipsa locurilor de muncă, fiindcă Ponta n-a realizat decât 10%...

Close