Un cadou deosebit de Ziua Îndrăgostiţilor

10940460_408230009339115_6145169673525711133_nFiindcă se apropie ziua Sfântului Valentin şi noi, românii, am adoptat-o, am căutat un magazin de cadouri speciale. N-a fost uşor să găsesc, cu toate că există sute de magazine de acest gen. Toate promiteau că au exact ceea ce îmi trebuie şi, plin de speranţă, intram pe site-urile lor, dar în van. Însă am ajuns pe site-ul unui magazin în care am găsit multe produse care mi-au plăcut şi din care am ales un cadou deosebit pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

E supărător ca cineva să-ţi promită ceva şi să nu se ţină de cuvânt. În cazul magazinelor, se poate să fie vorba de reclamă mincinoasă. Sunt multe magazine care te întâmpină cu promisiuni deşarte şi trebuie să învăţăm să le distingem pe cele cu adevărat profesioniste.

Ei bine, în magazinul care nu m-a dezamăgit, ba dimpotrivă, am găsit grupate ordonat pe secţiuni, cadouri pentru femei, copii şi bărbaţi, gadgeturi, pentru casă, jocuri, petrecere şi, nu în ultimul rând, exact ce căutam, cadouri îndrăgostiţi. În magazin mai există şi secţiunile „cele mai noi”, „sub 50 lei” şi „reduceri”.

Acum fie vorba între noi, stând în cumpănă ce cadou ar face-o fericită pe doamna inimii mele, am ochit nişte articole pe care tare le-aş fi cumpărat pentru mine. Am rezistat greu ispitei de a-mi dărui mie însumi ceva. M-am gândit că ar fi fost nepotrivit să-i spun logodnicei mele: „La mulţi ani, iubito! Ia uite ce mi-am cumpărat de Ziua Îndrăgostiţilor”! Păi, nu?!

Ştiam că iubitei mele îi plac florile, mai ales trandafirii. De asemenea, e topită după bijuterii, ca majoritatea femeilor. Dar i-am făcut de multe ori cam acelaşi cadou, devenit clasic: o bijuterie şi un trandafir roşu. Dar am şi eu fantezie, trebuia să ies cumva din tipare, cu ceva aparte, special pentru Valentine’s Day 2015.

trandafir-placat-cu-aur-de-24K-1 (1)În magaziunul MindBlower am găsit cadoul perfect pentru logodnica mea: un trandafir placat cu aur de 24K. După cum se vede, este darul ideal pentru ea. Acest trandafir care nu se va usca niciodată şi va întregi minunat declaraţia mea de dragoste. De fapt, cred că acest cadou sau pur si simplu o privire poate spune mai mult decât o mie declaraţii.

Trandafirul are lungimea de 25 cm, corola şi frunzele fiind placate cu aur de 24K, formând o floare cu adevărat unică şi sofisticată. Odată cu trandafirul perfect voi primi un certificat care atestă folosirea aurului cu cea mai mare puritate, dar şi o cutie elegantă cu plic, în completarea acestui cadou ideal, încărcat de semnificaţii.

Mi-a rămas doar să comand acest dar minunat şi îl voi primi în numai 24 de ore. Mai am un avantaj: livrarea va fi gratuită, comanda depăşind 150 RON. Comanda o pot face foarte uşor, telefonic sau prin e-mail. Am trei modalităţi simple de plată: ramburs, online cu cardul bancar sau prin virament bancar.

Sper că acum aveţi idee de unde să achiziţionaţi un cadou deosebit pentru persoana iubită. Dacă aveţi vreo nelămurire legată de produse, livrare, plată sau dacă pur şi simplu doriţi un sfat competent, puteţi lua legătura telefonic sau prin e-mail cu reprezentanţii magazinului. Cu toţii sunt profesionişti, serviabili şi prietenoşi. Cu siguranţă, veţi fi mulţumiţi.
trandafir-placat-cu-aur-de-24K-4

Comments

comments

8 Comments

 1. Rudolph Aspirant 31/01/2015
  • Javra 31/01/2015
   • Ioana 02/02/2015
    • Javra 02/02/2015
 2. Ciprian Lospa 31/01/2015
  • Javra 31/01/2015
 3. Nice 01/02/2015
  • Javra 01/02/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cu becuri cu LED am factura la lumină mai mică

Eram convins că sunt furat la fiecare factură emisă de Enel. Consumul de energie electrică e relativ mic. Cât pot...

Cele mai absurde procese din lume

Există o mulţime de procese civile obişnuite, însă din când în cînd se înregistrează nişte cazuri în care oamenii au...

Te poţi duce cu plăcere la dentist!

Dacă mă doare ceva, ajung la doctor în ultima clipă. Nu-mi face plăcere să încap pe mâna doctorilor. Am un...

Close