Un magazin ideal pentru pasionații de mișcare

Orice om care dorește să aibă o viață sănătoasă la orice vârstă trebuie să fie activ, să facă mișcare zilnic sau chiar un sport, la orice nivel, de amator sau de profesionist. Boutique Mall este un magazin online ideal pentru toți pasionații de mișcare, punându-le la dispoziție mii de articole pentru o mulțime de sporturi și nu numai.

Aceste sporturi sunt: alergare, alpinism, baseball, baschet, ciclism, fitness, fotbal, fotbal american, golf, hiking & outdoor, înot, role, skateboard, ski & snowboard, tenis de masă și de câmp, volei. BoutiqueMall are o ofertă generoasă de branduri producătoare a mii de produse pentru pasionații de shopping online și al celor care doresc să folosească produse ale brandurilor internaționale faimoase.

În toate categoriile există haine pentru orice ocazie, un mare număr de modele de încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii. La fiecare categorie și la toate produsele, găsim informații care ne ajută să ne documentăm pentru achiziționarea produselor în cunoștință de cauză.

În magazin există, printre altele, peste 50 de mărci internaționale celebre, ca Adidas, Avia, Fila, Nike, Puma, Reebok etc., reprezentând îmbrăcăminte, încălțăminte, ceasuri, genți, accesorii, cosmetice, bijuterii. Toate produsele sunt originale și au un preț corect, în concordanță cu calitatea premium a tuturor articolelor oferite.

De pildă, îmi doream niște încălțăminte comodă și rezistentă de cea mai bună calitate, așa că am căutat incaltaminte alergare pe net și am găsit pe B-mall.ro nu mai puțin de 206 produse destinate bărbaților ale unor mărci de renume. Am ales marca Adidas, preferata mea.

Denumirea exactă este Adidas Y-3 by Yohji Yamamoto Tokio Trainer, care nu costă o avere, prețul fiind în linia normală pentru o astfel de marcă. De altfel, anii de experiență și renumele de care se bucură la nivel internațional fac aceste încălțări unele dintre cele mai râvnite și mai căutate din această categorie.

B-mall apreciază pasiunea clienților pentru cumpărăturile de calitate, așa că a creat condițiile necesare pentru ca aceștia să beneficieze de o experiență de shopping perfectă. Astfel, pe B-mall.ro putem găsi un catalog detaliat al mărcilor existente precum și zeci de categorii specifice de produse, pentru a găsi mai ușor ce dorim.

Ca să vă faceți o idee despre multitudinea produselor oferite, vă pot spune că numai la categoria încălțăminte fete există 5.542 de produse! De asemenea, varietatea articolelor este extrem de bogată. Pentru a continua cu același exemplu, la categoria încălțăminte fete se găsesc sandale, balerini, mocasini, pantofi cu toc, pantofi Oxford, pantofi de navigație, teniși și adidași, espadrile, ghete și cizme, saboți și papuci.

Nu degeaba am dat acest exemplu, fiica mea fiind adolescentă și pasionată de tenis de câmp. Desigur, o inspiră Simona Halep și personal aș dori să ajungă la performanțele acesteia. O ajut cât pot și acum aș vrea să-i cumpăr Incaltaminte Tenis marca Adidas, cum altfel? Tot ce e mai bun pentru fata mea. Am ochit marca Adidas Adizero Ubersonic. Își poate alege orice culoare dorește. Am aflat că sunt printre cei mai comozi și rezistenți pantofi de tenis, cu care poate face performanță.

Boutique Mall e locul ideal din care putem alege diverse produse pentru noi și cadouri pentru cei dragi, personalul magazinului fiind gata să răspundă la întrebările pe care le avem referitoare la produse. Un alt ajutor în documentare este blogul B-mall, de unde putem afla diverse informații, precum și tendințele vestimentare.

Pe site-ul magazinului putem selecta produsele după mărime, marcă, preț și culori. Există o mulțime de produse la categoria extra reduceri, prețul acestora fiind mai mic și cu peste 80%!

Cumpărarea produselor se poate face foarte repede, comandând online, telefonic sau prin email. BoutiqueMall oferă transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei, în acest magazin lipsind noțiunea de comandă minimă.

Comments

comments

2 Comments

  1. trenda 28/10/2015
    • Javra 28/10/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Ţara celor mai multe taxe absurde din lume

În urmă cu trei ani, existau 491 de taxe care nu sunt cuprinse în Codul Fiscal. Numărul lor s-a micşorat...

Care candidat la preşedinţie are cel mai bun slogan?

Nu mai puţin de 14 persoane se visează în locul actualului preşedinte, Traian Băsescu. Câţiva sunt preşedinţii unor partide politice,...

Ce n-aş cumpăra de pe internet

Deşi sunt conservator din fire, sunt un fan al cumpărăturilor online, fiindcă îmi satisfac comoditatea. Într-un timp relativ scurt am...

Close